Københavnerne har en stor appetit på burgere. Hvert kvarter og gadehjørne har deres egen burgerbiks, men få af dem har som Gasoline Grill fået rosende ord i et amerikansk magasin for at levere en af verdens bedste burgere.

Og nu vil Gasoline Grill udvide, fortæller de, efter de netop har offentliggjort et overskud på 716.000 kroner efter skat. Overskuddet er endda før, de fik den flotte placering blandt verdens 27 bedste burgere i magasinet Bloomberg, skriver Finans.dk.

Efter kåringen er det gået stærkt, og selv et koldt januar-møde har indbragt, hvad de ellers ville gøre om sommeren. Og nu vil de så altså ekspandere, fortæller Klaus Wittrup, direktør i og medejer af Gasoline Grill til Finans.dk.

”Vi har planer om at åbne flere burgerbarer i København, så vi kan tage trykket af den nuværende Gasoline Grill. Lige nu er der lang kø ved den, og vi kan dermed ikke betjene kunderne på den måde, vi gerne vil. Så i løbet af de næste par måneder åbner vi yderligere én burgerbar og regner med at åbne én mere på et senere tidspunkt i 2017.”

LÆS OGSÅ: Københavns bedste burgere, ifølge Martin Kongstad

LÆS OGSÅ: Dansk burger blandt verdens bedste

LÆS OGSÅ: Nu kan du få Kentucky Fried Chicken leveret til døren