Her kan du få en bøf ud over det sædvanlige
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Felix Steak House, Jensens Bøfhus, SteakeRiet, A Hereford Beefstouw, Bøf & Ost og Restaurant BØF.

Her kan du få en bøf ud over det sædvanlige

Et saftigt indre, en sprød stegeskorpe og den helt rigtige rosarøde farve? Disse 6 restauranter kan det hele.

Ribeye, oksemørbrad, T-bone eller den klassiske med håndskårede pommes frites og bearnaise?

Mulighederne er mange – og der findes en hel række danske restauranter, der har gjort det til deres fornemmeste opgave at mestre kunstarten til fulde; at tilberede det perfekte stykke kød.

Vi guider til, hvilke steder der er et besøg værd, næste gang du craver en god bøf.

A Hereford Beefstouw - Fem årtiers bøf-nørderi

Restaurant BØF - Social dining og unik kvalitet

Felix Steak House - Kvalitet, stemning og møre bøffer uden kompromis

Jensens Bøfhus - Kvæg på græs og premium-range

SteakeRiet - Bøf, vin, cocktails og hygge i Vejle

Bøf & Ost - Argentinsk ribeye og uimodståelig tatar

Fem årtiers bøf-nørderi

Mottoet ”Det skal være en oplevelse” har fulgt A Hereford Beefstouw lige siden den spæde start. De har udviklet deres koncept i næsten 50 år, så et besøg på restauranterne i dag er en totaloplevelse.

I centrum for oplevelsen står bøfferne, som altid er af den bedste kvalitet. Essensen af A Hereford Beefstouw er et saftigt og mørt stykke oksekød, der er særligt udvalgt og perfekt tilberedt på den åbne grill.

Restauranterne har fokus på både opdræt, geografi og modning og kan af netop den årsag tilbyde deres gæster det bedste oksekød, der er tilgængeligt på markedet – hver gang.

Social dining og unik kvalitet

I 2019 slog A Hereford Beefstouw dørene op til en ny bøfrestaurant i det indre København – skabt ud fra brandets imponerende 50 års erfaring med oksekød.

Restaurant BØF er et rendyrket bøfkoncept, hvor der serveres store bøffer af en helt unik kvalitet, som ikke findes andre steder. De fleste bøffer skæres af australsk oksekød, der er modnet i mere end 100 dage. Hertil serveres en håndfuld sæsonfriske grøntsags-sides, som, ligesom kødet, tilberedes over åben ild på den træfyrede grill midt i restauranten.

På Restaurant BØF er social dining i højsædet, og det skaber en helt særlig atmosfære, der gør madoplevelsen til én, man husker. Udforsk den lækre menu, og bestil mad til hele bordet, som I deler og nyder i fællesskab.

Kvalitet, stemning og møre bøffer uden kompromis

Felix Steak House byder dig indenfor til hyggelig atmosfære og en madoplevelse i særklasse. Her er kvalitet i fokus, og det afspejler sig i smagen af deres mad.

Kokkene har mange års erfaring og udtrykker deres viden og kundskab gennem en yderst spændende menu, ligesom restauranten gør en dyd ud af kun at få de bedste kødmærker hjem - bl.a. guldvindere af World Steak Challenge.

Kvægene er kornfodret i 100-150 dage på en særlig afbalanceret kost, fri for antibiotika og tilsatte hormoner og vokser op i frodige og tempererede områder, hvor de opnår deres fulde potentiale. Alt sammen for at sikre bøffer med en unik kombination af smag, mørhed og saftighed, der bestemt er værd at sætte tænderne i.

Kvæg på græs og premium-range

Jensens Bøfhus er en dansk restaurantklassiker med et bankende hjerte for gode bøffer. Alt deres kød kommer fra kvæg på græs, fordi det på alle måder smager bedre, når dyrene har haft det godt.

Tanken er, at alle skal have muligheden for at nyde, hvad man forstår ved en god bøf. Restauranterne tilbyder derfor nogle af Danmarks billigste bøffer, men derudover også en premium-range som rummer særligt delikate udskæringer som ribeye og oksemørbrad.

Overordnet er Jensens Bøfhus’ mission, at danskerne skal tage sig mere tid til at være sammen, og det ses tydeligt på de hyggelige rammer, man finder i deres hyggelige restauranter landet over.

Bøf, vin, cocktails og hygge i Vejle

I SteakeRiet i Vejle er det gode kød og det rigtige valg af råvarer i fokus. Kokkene arbejder kreativt med de lækre råvarer, der findes årets forskellige sæsoner. De bruger kun det bedste af det bedste, og der er derfor kun få kvæg, der kan leve op til det høje kvalitetsniveau - primært oksekød fra New Zealand og Australien hvor dyrene har gået frit på græs hele livet.

Den hyggelige restaurant er stedet, du kan tage hen, når du vil spise lidt ekstra godt. Start fx aftenen med sæsonens aperitif efterfulgt af en lækker forret, en mør bøf med et godt glas vin til, en dejlig dessert og måske endda også kaffe og lækre cocktails.

Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde aftenen – så sørger Steakeriets dygtige personale for, at det bliver en god én af slagsen.  

Argentinsk ribeye og uimodståelig tatar

Hos Bøf & Ost lever menukortet i dén grad op til navnet. Her finder du en smagfuld og saftig ribeye, der selvfølgelig serveres med pommes frites og sauce bearnaise. Den familieejede restaurant har mange års gastronomisk erfaring bag sig, og kødet er nøje udvalgt på baggrund af et utal af prøvesmagninger.

Bøf og Osts overdådige skaldyrsfad, lækre tatar samt muligheden for at vælge egen bøfstørrelse har sat gang i gæsternes Instagram, ligesom du på restaurantens egen profil kan følge med i, hvornår de afholder særlige arrangementer - eller blot opbygge sulten med fristende madbilleder.

Se, hvad vi ellers skriver om: Restauranter og Gastronomi