Lækre støbte nyheder fra Peter Beier Chokolade

Peter Beier Chokolade lancerer en nyfortolkning af den klassiske, danske flødebolle – en håndlavet og støbt udgave i 5 lækre smagsvarianter.

Lækre støbte nyheder fra Peter Beier Chokolade
Offentliggjort

Peter Beiers har skabt en nyfortolkning af den klassiske flødebolle - den første flødebolle, nogensinde som er lavet i en støbt form. Den nye version er håndlavet og bygger på den samme høje kvalitet, som Peter Beiers andre produkter er kendt for.

Udover den kendte, klassiske skum, findes de nye flødeboller også med kokos, lakrids, hindbær og mokka. De fem varianter er alle kendetegnet ved Peter Beiers karakteristiske pyramideform.

Som noget nyt har Peter Beiers flødeboller ingen traditional bund. I stedet laves bunden ved at hælde støbeformen over med flydende 71,6 % mørk chokolade, for til sidste at blive forseglet med nyristede mandelflager eller som i den klassiske kokosbolles tilfælde med revet kokos.

Se mere på chokolade.com