Folkene hos antiristorante L'Altro laver mafiamad, der er umulig at modstå. Denne himmelske dessert er fra deres Corleone-menu og er uden tvivl 'an offer you can't refuse'. Få resten af opskrifterne fra Carleone-menuen i gastro nr. 65.
Cannoli siciliani – sprøde sicilianske kager med ricottafyld og appelsin
8 stk.
50 g sukker
1 nip salt
1 nip vaniljesukker
150 g hvedemel
½ citron, saften heraf
20 g svinefedt
1 dl rødvin/marsala
Solsikkeolie til stegning
4 cylinderformede rør i metal (bredde ca. 3 cm, længde 8 cm) og 1 tylle.
De cylinderformede rør laves alle i standardmål og fås hos velassorterede isenkræmmere eller på nettet. Samme gælder tylle.
Bland alle ingredienserne på nær solsikkeolien sammen til en blød masse, og lad den hvile i køleskabet i 24 timer.
Rul så dejen tyndt ud, og skær den i smalle stykker, som kan passe omkring formene. Rul nu dej rundt om et rør ad gangen, og steg rørene med dej omkring i meget varm olie. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og afkøl.
Sprøjt forsigtigt fyld ind i hvert rør.
Pynt eventuelt med et cocktailbær i hver ende og et par appelsinfileter på tallerknerne, og sigt lidt flormelis henover lige før servering.
100 g sukker
1 nip salt
1 nip kanel
200 g ricotta, gerne pecora
Røde cocktailbær eller friske ribs, flormelis og appelsinskiver
Rør alle ingredienser sammen. Kom massen på en tylle.
Jeg har altid interesseret mig for mennesker. Det er min store styrke. Det er også derfor, jeg var god som lærer. Snakke med dem, lytte til dem, forstå dem, give dem gode råd og vejledning. Jeg har altid elsket den der kontakt med mennesker. Den byggede jeg ind i fodbolden.