
Mette Søberg er hjernen bag Nomas menu: "Det er ret privilegeret at bruge så meget af sin tid på at være kreativ"
Mette Søberg har i lynfart gjort karriere på den danske madscene. Den 30-årige Noma-kok fortæller her om en af de sværeste retter, hun har lavet sammen med sit hold, og om at have ekstrem tålmodighed.

sound
Lyt med Euroman
Mette Søberg er hjernen bag Nomas menu: "Det er ret privilegeret at bruge så meget af sin tid på at være kreativ"
Lyt til denne artikel med Euroman.
Klik her for at læse mere.
video
Du er chef for udviklingskøkkenet på Noma. Hvad vil det egentlig sige?
”Det er jo ikke et klassisk job, så det er svært at forklare. Jeg er kok, men basen i mit arbejde er at udvikle tre menuer om året. Det gør jeg sammen med et hold i udviklingskøkkenet. Vi bruger også meget tid på at rejse rundt i verden for at få inspiration. Det er ret privilegeret at bruge så meget af sin tid på at være kreativ.”
Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her

Opret dig gratis her