Verden bliver aldrig mæt på nye historier om Sherlock Holmes.

Arthur Conan Doyle publicerede sin første historie om den geniale detektiv – ’En studie i rødt’ – i 1887. Den første filmiske brug af karakteren kom allerede i år 1900 i den ét minut korte humoristiske ’Sherlock Holmes Baffled’.

Man mener, at Sherlock Holmes siden hen er blevet den mest portrætterede karakter i filmhistorien, mere end 200 forskellige skuespillere har lagt krop til den violinspillende morfinist.

Og stadig i dag er Holmes og hans mere ædruelige makker, Dr. Watson, øverst i bunken, når de bedste skuespillere og manuskriptforfattere ønsker at give deres bud på mysteriegenren.

De senere år har både BBC-serien ’Sherlock’ med Benedict Cumberbatch og Martin Freeman og Hollywood-filmene med Robert Downey Jr. og Jude Law trukket streams og solgt billetter.

Der er ikke noget nyt om serien, der blandt andet har haft Lars Mikkelsen med som superskurken Charles Magnussen, og som senest kørte i 2017.

Men efter syv års pause kommer der nu en tredje film med Downey Jr. og Law. Det skriver Entertainment, der også ved, at den får premiere til jul i 2020. Så fans må udholde en længere ventetid.

Til gengæld kan de glæde sig over, at det bliver Chris Brancato, medskaber af ’Narcos’-serien og manuskriptforfatter på ’Hannibal’ med Mads Mikkelsen i den kannibalistiske hovedrolle, der skal skrive manus til ’Sherlock Holmes 3’.

LÆS OGSÅ: Bo som en baron: Pablo Escobars hus er omdannet til luksusresort

LÆS OGSÅ: Skaberen af ’Peaky Blinders’: ”Vi vil helt sikkert lave en sjette sæson og muligvis en syvende”

LÆS OGSÅ: Michael Jacksons Moonwalk-hyttesko under hammeren