Ron Burgundy forsvarer Bieber: ”Den her fyr gør alt rigtigt”

Ron Burgundy forsvarer Bieber: ”Den her fyr gør alt rigtigt”

Justin Bieber lagde for nylig kind til verbale lussinger fra flere af sine venner, inden ’Anchorman’-stjernen lukkede munden på dem med overbevisende tale.

Ikke engang den amerikanske præsident må have lagt øre til så meget had, som den unge popstjerne, Justin Bieber, har modtaget gennem sin relativt korte karriere. Han har tidligere fået tæsk af Zach Galifianakis i 'Between Two Ferns', men nu skulle også venner og bekendte have lov.

Det skulle de i programmet Comedy Central Roast, hvor en kendt person stiller sig som skydeskive for en omgang - til tider - grove jokes. Og spændingen var ualmindelig stor, da det kom frem, at Bieber havde sagt ja til at medvirke.

Blandt andre Kevin Hart, Snoop Dogg og Ludacris indtog scenen med deres verbale angreb, og som Hart inden premieren fortalte Jimmy Kimmel, gik det ikke stille for sig:Men én person gjorde det helt klart, at de grovkæftede haters tydeligvis ikke havde forstået et pluk. Den ubestridt største stjerne i den fiktive medieverden, Ron Burgundy, var kommet for at vise sin opbakning til Bieber:

”Den her fyr gør det rigtigt” sagde Burgundy, der er en karakter fra ’Anchorman’-filmene spillet af Will Ferrell, mens han pegede over på Bieber, som så på fra den varme stol.

Derfra blev flere kontroversielle episoder fra Biebers karriere bragt op, mens Burgundy overbevisende tog til genmæle og holdt hånden over det udskældte teenageidol. Blandt andet sagde han følgende:

”Folk omtaler Hr. Bieber som et barn eller en dreng. Men her er en nyhed til jer. Han er en mand. En fuldvoksen mand, som arbejder, elsker og laver ting med sine hænder. En mand, som synger sange for 9-årige og klipper sit hår som en bøsset skøjteløber!”.

Will Ferrell har før haft succes med at promovere 'Anchorman'-filmene og Burgundys popularitet lader heller ikke til at være aftagende. Se hele videoen af Will Ferrell som den skarpe nyhedsvært her:Bieber tog hele seancen med et smil og fik endda ved showets afslutning lejlighed til at give tilbage for de mange jokes. Derefter slog han over i en mere alvorlig tone og fortalte, at han mange gange i sin karriere har været skuffet over sig selv, men ser frem til et nyt kapitel i sit liv som en mere moden og ansvarlig person.Calvin Klein tror på ham, men Bieber har før vist, at han kan være vanskelig at skulle gøre sig klog på. Om det kan forventes, at han vil indfri dette nye løfte, vil vi derfor nøjes med at lade tiden spå om.

LÆS OGSÅ: Rapper møder verdens dyreste hund: Fransk bulldog er over en halv million kroner værd

LÆS OGSÅ: X Factor er Hernings åndelige hjem

LÆS OGSÅ: Fodboldstjernernes vildeste bilindkøb

Bliv ven med Euroman på Facebook. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Musik og Bøger