Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

iPhone med ødelagt skærm

iPhone med ødelagt skærm

Din ødelagte iPhone-skærm kan være grunden til, at du ikke får sex

Det gælder også gamle telefoner.

Render du rundt med en ødelagt iPhone-skærm? Så er det måske på tide at få den fikset.

En ny amerikansk undersøgelse fra Match.com viser nemlig, at 86 procent af kvinder fra millenniumgenerationen (hvilket betyder de er født mellem 1980-2000) synes, det er et kæmpe turn off, hvis du tropper op på første date med en ødelagt smartphone.

Og det stopper desværre ikke kun ved den ødelagte telefon, fortæller antropologen Helen Fisher, som har været med til at lave undersøgelse blandt 5.000 personer fra millenniumgenerationen:

“Singler kan ikke lide mennesker, som har en ødelagt telefon, en gammel telefon eller dem, der har slået klik-lyden til på tastaturet. Jeg tror, at vi kommer til at se flere af sådanne tabuer, da singler er med til at forme nye normer inden for det teknologiske område.”

Når du har opgraderet din smartphone, kan du fortsætte med disse fakta om millenniumgenerationen:

34 procent har haft sex, inden de overhovedet tager på den første date.

“De unge er meget karriereorienterede. Så sex før den første date fungerer som en slags sex-jobsamtale, hvor de finder ud af, om de har lyst til at bruge tid med den anden personer,” siger antropologen Helen Fisher.

42 procent dømmer dig på dine opslag på sociale medier inden en date, mens tre ud af fire synes, det er turn off, hvis du bruger din telefon på en date.

“Det sender lidt nogle blandede signaler, fordi folk på den ene side dømmer deres potentielle sexpartnere baseret på sociale opdateringer, men de vil stadig have, at de fjerner telefonen under daten. Det er lidt et had/kærlighedsforhold,” siger Helen Fisher.

Over 90 procent af mænd vil gerne have, at kvinder tager det første initiativ til et kys eller sex.

“Næsten alle mænd rapporterer, at de tænder på at have en entusiastisk partner og på at være sammen med en kvinde, som ikke er genert eller skammer sig over sin krop eller sin egen nydelse,” siger sexterapeuten Kimberly Resnick Anderson til USA Today.

Og det sidste gode råd fra undersøgelsen: Drop pikbillederne. 90 procent af kvindern bryder sig overhovedet ikke om at modtage dem.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Her er de mest populære søgeord op til Valentinsdag

LÆS OGSÅ: Barack Obama er på sit livs ferie med rigmanden Richard Branson

LÆS OGSÅ: Ny datingapp matcher dig med folk, der hader de samme ting som dig