6 åbne fester under modeugen

6 åbne fester under modeugen

Ikke alt under den københavnske modeuge er undt en lukket kreds. Her er seks åbne fester og arrangementer, du kan tjekke ud.

Måske har du allerede bemærket en forøgelse af outrerede stiltyper i gadebilledet. Den københavnske modeuge er i hvert fald skudt i gang.

Foruden de obligatoriske modeshows rundt omkring i byen byder modeugen også på en hel del sjove fester og arrangementer udenfor catwalken.

Nogle er udelukkende for inviterede, men en pæn sjat er åbne for alle enhver. Vi har her samlet en håndfuld af gode arrangementer, du kvit og frit kan tjekke ud med vennerne.

Bemærk, at nogle af festerne har en tidsperiode, som udelukkende er for inviterede, men at man efterfølgende kan støde til – og at der er tale om klassisk klubfest, medmindre andet er angivet i parentes.

Carcel

Carcel, som i de seneste par år har fået en del omtale for deres stærke sociale profil, særligt hvad angår deres arbejde med fængslede kvinder, præsenterer tirsdag deres første modeugeshow og fejrer det på H15 efterfølgende.

Tirsdag kl. 21-03
H15, Halmtorvet 15, 1700 København

Martin Asbjørn x A Management x Cherry Pop

Efter Martin Asbjørn har præsenteret sin kollektion på stripklubben Mirage åbnes lugerne på gode gamle Arch med A Management og Cherry Pop som legekammerater.

Læs mere på Facebook via linket her.

Onsdag kl. 23-05
Arch, 1165 København

(Di)vision x Adidas (launch party)

Det tøjsplittende mærke (di)vision er teamet up med ingen ringere end den tyske sportsgigant Adidas om nogle helt særlige sko. Dem vil der torsdag være mulighed for at få set nærmere på i Adidas’ butik på Pilestræde, mens du også får lidt godt at drikke.

Torsdag kl. 18-20
Pilestræde 8, 1112 København

Diesel (cocktail-event)

Fredagens opvarmning står Diesel for. Det er i Diesels butik på Strøget, og der er både drinks og musik. OBS: Tilmelding senest 28. januar.

Fredag kl. 16-18
Diesel Store, Østergade 12-14, 1100 København

Unique Models

Vores venner hos modelbureauet Unique Models giver deres bud på en fredagsfest, når Søpavillonen danner ramme om løjerne. Det skal nok blive festligt.

Læs mere på Facebook via linket her.

Fredag kl. 23-05
Søpavillonen, 1620 København

Steve Madden

Den internationale skogigant Steve Madden vil ikke være udenfor legen fredag aften. Chateau Motel er stedet.

Læs mere på Facebook via linket her.

Fredag kl. 23-05
Chateau Motel, 1210 København

Se, hvad vi ellers skriver om: Modeuge