Godt herretøj kan selvfølgelig have en masse kvalitet i sin egen ret. Men skal man løfte det til næste niveau, handler det om få sat det i spil under de rette rammer, der, hvor det lige tager sig lidt lækrere ud, og hvor iPhonen brænder i lommen for at komme op og luftkysse dankortterminalen. Det kan fx være i en smuk butik.

Det har de forestået hos danske Another Aspect, som fra starten har gjort en dyd ud af at bygge et æstetisk univers op, der transcenderer sammensatte tøjfibre.

Vi gik selv så langt som at kalde deres butik på Værnedamsvej for et godt bud på Danmarks flotteste butik. Men hvad den havde i nydelighed, manglede den måske i størrelse.   

Så nu er tiden kommet for de tre nordjyder bag, Anders Poulsen, Daniel Brøndt og Nicolaj Thomsen, til at tage skridtet mod en større og mere central beliggende lokation. 

2023_03_08_Another_Aspect_Møntnergade_0012.jpg

I starten af marts kunne de nemlig byde velkommen til deres nye sted på Møntergade i Københavns Indre By, hvor de har overtaget hele 200 kvadratmeter.

”Selvom det er udfordrende at lave retail, og at det især i disse tider kunne være nemt at skære hjørner ved kun at lave onlinehandel, er den fysiske butik for os en vigtig platform, hvor vi ønsker at skabe en følelse af fællesskab og invitere folk ind i vores univers,” udtaler medstifter og Brand Director hos Another Aspect, Daniel Brøndt, i en pressemeddelelse.

Hvor de to første butikker på henholdsvis Oehlenschlægersgade og Værnedamsvej var mere lyse rum, er der her sket et skift mod mørkere træ, der er inspireret af de italienske skrædderier. 

2023_03_08_Another_Aspect_Møntnergade_0001.jpg

Konceptet har de tre stiftere udtænkt med arkitekt Nikolaj Mentze (Studio 0405), der også var inde over butikken på Værnedamsvej, tekstilerne er lavet af restmateriale fra Kvadrat, mens Nicolaj Thomsens egen far, møbelsnedkeren René Thomsen, også kendt som Another Woodworker, har lavet alle butikkens møbler. Der er en, som har haft travlt, skulle vi hilse at sige.

Nå ja, vi var lige ved at glemme prikken over i’et. For i butikken får Another Aspect også selskab af venner af huset. Det aarhusianske kafferisteri La Cabra, med hvem Another Aspect tidligere har samarbejdet med om merchandise og uniformer, har nemlig fået et hjørne af butikken, der kommer til at fungere som deres første kaffebar i København. Den ventes at åbne 1. april, men allerede nu kan du svinge forbi butikken og få stillet din tekstiltørst.

2023_03_08_Another_Aspect_Møntnergade_0039.jpg