Lovende danske kvindelige modeller 2019, hold øje med
Foto: Scoop Models

Danske modeller: 8 kvinder, du skal holde øje med i 2019

Flere danske kvinder har igennem årenes løb betrådt modelverdenens tinder. Fra Renée Toft Simonsen og Helena Christensen til Josephine Skriver og Nina Agdal. Men hvilke danske kvinder er på vej mod samme højder? Her er otte lovende navne, du skal holde øje med i 2019.

Sabine.jpg

Sabine Glud

20-årige Sabine Glud, som er repræsenteret af Le Management, gik i 2018 for blandt andre Blumarine og Jonathan Simkhai, mens hun også har skudt serier for Topshop og været at finde i det russiske Vogue.

Alberte3.jpg

Alberte Mortensen

Chanel, Fendi, Saint Laurent, Givenchy. Det er blot få udpluk fra Alberte Mortensens (Elite Models) lange liste af shows, som hun kan skrive på sit cv i en alder af blot 18 år.

NanaS.jpg

Nana Skovgård

Nana Skovgård indtog et aldeles prominent spot i december, da hun åbnede for Alexander Wang i New York. Siden har Nana, som er hos Unique Models, siden gået Givenchy og Christian Dior.

Mathilde2.jpg

Mathilde Henning

Hun har prydet forsiden på I-D Magazine, været ansigt på Saint Laurent-kampagne samt gået for en lang række af modebranchens spidser. Mathilde Henning fra Scoop Models er i en alder af 17 år et uomtvisteligt varmt navn.

caroline-knudsen-71948.jpg

Caroline Knudsen

Caroline Knudsen gik eksklusivt for Burberry under deres London-show, men der forventes fra Le Management, som repræsenterer hende, at det først er nu, det rigtigt begynder at rulle for den 17-årige model.

SarahD2.jpg

Sarah Dahl

Sarah Dahl fra Scoop er på listen over de hotteste modeller på Models.com, som den eneste dansker i øvrigt, og kan blandt meget andet prale af kampagner for Chanel og Louis Vuitton samt serier i både det italienske og britiske Vogue.

Josefine.jpg

Josefine Lynderup

Josefine Lynderup, som er hos Unique Models, er blot 17 år. Alligevel kan hun - blandt andet - bryste sig af at have gået eksklusivt for Prada to gange. 

AugustaV.jpg

Augusta Valentine

Netop gået shows for Philip Lim og Li-Ning i New York, men Augusta Valentine er, ligesom Caroline Knudsen, én, man hos Le Management forventer en hel del af i den nærmeste fremtid.