Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Ugens mode-overblik: Ny sko fra Han Kjøbenhavn x Puma

Foto: Han Kjøbenhavn

Ugens mode-overblik: Ny sko fra Han Kjøbenhavn x Puma

Nike Free vender tilbage i nye former, Louis Vuitton er klar med nye accessories, Moncler åbner en ny butik i København K, Holzweiler udgiver deres længe ventede sko og Nike 'Total 90' båret af Wayne Rooney får et remake.

Ny sneaker fra Han Kjøbenhavn x Puma 

Makkerparret Han Kjøbenhavn og Puma har udgivet en ny flot sko torsdag den 21. marts. Den chunky sneaker er designet i nylon, læder og ruskind. Designet er ifølge Han Kjøbenhavn inspireret fra det ydre Københavns gader.

Køb dem her. 

p1.jpg

p2.jpg

p3.jpg

p4.jpg

p5.jpg

p6.jpg

Instagram vil gøre det muligt at shoppe direkte fra din feed

Du har sikkert siddet mange gange og kigget på tøj mens du alligevel har været på Instagram, og fremover vil det også være muligt at købe tøj direkte fra appen. Fra start vil brands såsom Nike, Dior, Prada, Burberry og Uniqlo gøre det muligt, mens det forventes, at langt flere vil komme til i den nærmeste fremtid. 

insa shop.png

Louis Vuitton udgiver serie af accessories

Louis Vuittons nye kollektion Taïgarama er en taske og accessory-kollektion, der er præget af det klassiske LV monogram og husets singaturlæder. I blå, gul, sort og hvid er det en nem kollektion at købe til garderoben. 

Du kan købe den nye kollektion fra i dag, fredag den 22. marts.

lv1.jpg

lv2.jpg

lv3.jpg

Nike Free vender tilbage

Den ekstremt behagelige Nike Free sko, der især gjorde sit indtog på vore fødder i 00’erne, vender tilbage.

Nike har udgivet en ny kollektion af Nike Free sko, der både genfortolker den originale silhout med et mere Sock Dart inspireret look, men også som en optimeret og moderne genudgivelse af den let genkendelige tidligere model. I orange, grå, sort og hvide nuancer kan du nu indtage gaden med komfortable fødder igen.

Køb dem her.

imagewmsjj.png

Nike_Free_3.0_[5]_hd_1600.jpg

CI0811_808_E_PREM_hd_1600.jpg

AQ5707_003_E_PREM_hd_1600.jpg

Moncler får ny butik i shopping knudepunkt

Moncler får nye lokaler. Deres flagship butik skal fremover ligge på Østergade ved siden af butikker som Gucci, Sand og Illums sortiment af alt fra Ralph Lauren til Prada. Adressen er Østergade 36-38, der tidligere har lagt lokale til Birger Christensen.

De nye lokaler er 540 kvadratmeter.

m1.jpg

m2.jpg

m3.jpg

m4.jpg

m5.jpg

Holzweiler udgiver længe ventet sko

Holzweiler fremviste først deres længe ventede sko i Danmark under Københavns modeuge, og indtil for nyligt har det kun været muligt at pre-order den. Men nu er den tilgængelig på deres hjemmeside, og der er stadig flere tilbage, til de hurtige.

Køb dem her.

h1.jpg

h2.jpg

h3.jpg

h4.jpg

Wayne Rooneys støvle får remake

Nike laver remake af den ikoniske Total 90 Laser 1 sko, også kendt som Wayne Rooney støvlen. Uden tvivl en sko der vil forøge dit niveau næste gang du skal ud på græsplænen.

Det er en limited edition, så du skal være hurtig til at finde en sælger nær dig, eller skrive dig op til releaseletters. Du kan for eksempel forsøge dig hos unisport

w1.jpg

w2.jpg