Sponsoreret af HelloFresh

Det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ handler om alt det, man bør kunne. I en veloplagt diskussion mellem de to værter Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst gennemgår de, hvad de mener, ethvert moderne menneske skal mestre. Det er ikke sikkert, at de kan selv – men så er de i hvert fald pinligt bevidste om, at det snart bør blive instrumenter i deres livs værktøjskasser.

Det handler om at kunne navigere godt i livet: Man bør kunne danse til et bryllup og i øvrigt være bedøvende ligeglad med, om det ser godt ud, eller om folk kigger. Kristoffer kan berette om alle de år, hvor han som en anden bænkevarmer stod i udkanten af dansegulvet og kiggede ind, indtil han blev voksen nok til at se stort på sit eget selvbillede og bare danse derudaf.

Man bør også mestre en signaturret hjemme i køkkenet, som man har lavet så tilpas mange gange, at den sidder på rygraden og nemt kan skydes af, når der kommer gæster. Det klæder også et moderne menneske at turde tage teten og bestille mad til et helt bord, hvis der er behov for det.

Og så er der det store spørgsmål om smalltalk, som er et af de steder, hvor flest kryber udenom. Det dur bare ikke, for du bliver aldrig et belevent, omgængeligt menneske, hvis du ikke investerer noget tid i at blive bedre til at tale med folk om små og store ting, som ikke nødvendigvis skal føre nogen vegne.

Hvad skal man ellers kunne? Skifte en fustage, løbe 10 kilometer, skrue på kosten, så man taber et par kilo, sige nej, tale pænt til servicepersonale, kunne lappe sin egen cykel og meget, meget mere. Se det som en ukomplet, ufuldstændig og alligevel anvendelig manual til det moderne liv.

Det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ er ude på alle platforme nu. Lyt ovenfor eller der, hvor du finder dine podcasts.

Dette afsnit af Arbejdstitel er bragt i samarbejde med HelloFresh. Brug koden arbejdstitel23 til at få 1.199 kr. i rabat på dine fem næste måltidskasser.