Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Mød verdens rigeste fodboldspiller

Foto: Getty Images

Mød verdens rigeste fodboldspiller

Verdens rigeste fodboldspiller er ikke Messi eller Ronaldo, men en 19-årig fra Leicester

Hvem pokker er han?

Du læste rigtigt. 

Det er i Leicester City, at vi finder den rigeste fodboldspiller i verden - og så endda på reserveholdet. Han er kun 19 år og allerede rigere end Neymar, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Faiq Bolkiah er hans navn. Han skal være god for 123 milliarder kroner. Og hvorfor er han så rig?

Han er nevø til sultanen, Hassanal Bolkiah, i det olierige land Brunei beliggende på øen Borneo i Sydøstasien og er derfor en del af den royale familie.

Hans far Jefri Bolkiah har så mange penge, at han hentede Michael Jackson ind til at give en privatkoncert for familien til hans 50 års fødselsdag. Han måtte betale popstjernen hele 105 millioner kroner og byggede da samtidig et helt nyt stadion til lejligheden. 

Faren skal have ejet over 2.300 biler - heriblandt Bentleys, Ferraris og Rolls Royces.

Faiq Bolkiah kunne sagtens bare fede den af resten af sine dage og allerede stille fodboldstøvlerne på hylden, men det er ikke hans plan.

"Jeg har spillet fodbold, siden jeg kan huske, og fra en ung alder har jeg altid nydt at gå ud på banen og have bolden ved mine fødder. Mine forældre har altid været støttende og hjulpet mig med at opnå min drøm om at være fodboldspiller, og de trænede mig hårdt både psykologisk og fysisk gennem mine barndomsår, så jeg må sige, at de er mine rollemodeller," har han sagt i et interview med FourFourTwo.

Fodboldspillerens vej til Leicester bragte ham først forbi ungdomsholdene hos Southampton, Arsenal og Chelsea. Han står noteret for fem landskampe og ét mål for Brunei, men har stadig sin første kamp til gode for Leicesters førstehold.

Vi må vente med at se, hvor god han er.