Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

VM-post: 25.06.2014

VM-post: 25.06.2014

Velkommen til VM-posten, der selvfølgelig kommer til at kredse en del om Suarez og hans lidt for fremtrædende tænder.Vi starter lige med et par Suarez-jokes - bare for at få det ud af systemet. Er du sulten (!) efter mere, har vi samlet flere her.
______________Her er han lige efter kampen. Ikke en mand tynget af dårlig samvittighed, som Daily Mail præcist beskriver det.

Det er ikke første gang Suarez bider. Det er ikke engang første gang, at han bider Chiellini. Han har faktisk gjort det før.
______________Suarez er vaneforbryder. Og det vil han altid være, ifølge fagkundskaben.

"It's in the man. I would think that in five years' time if there was a certain nerve hit or chord rung with Suarez in a different situation he would react in the same way," siger Dr. Fawcett til BBC.

______________
"I hele verden kalder de det fodbold. Her i USA kalder vi det ’a fucking waste of time’. Det er som at se porno baglæns." Sådan lyder det fra ’Triumph the Insult Comic Dog’ Conans talkshow.
______________Der er så meget korruption og vold i brasilianske fodbold, at den ufortyndede fodboldglæde, vi alle forbinder med landet, måske slet ikke eksisterer. Eller i hvert fald har det svært.
______________Der er fodboldspillere, der ikke bare har levet af pastasalat og Sony Playstaion. Jorge Claros fra Honduras har været meget igennem, før han kom til hele verdens store scene.
______________Det er ikke meget spas, de giver os på banen. Men det er dejligt at se, at de er glade for at gå videre (så er der da nogen, der er det).
______________

Det var alt for i dag. Vi er tilbage i morgen - med endnu mere bid.(Her er det Elfenbenskystens målmand Boubacar Barry, der tager en bid af plænen efter hans hold har scoret).