Julemenuen på Rudolf Mathis
Så ringer klokkerne ind for julemaden på Rudolf Mathis i Kerteminde. Og man vil være i gode hænder ikke bare gastronomisk – den smukke restaurant fik såmænd særprisen for Bedste betjening ved Årets Gericke 2011.
Foto: Henrik Freek Medindehaver Allan Jørgensen og tjenerelev Sara Andersen fra Rudolf Mathis modtager særprisen for Årets betjening ved dette års Gericke 2011.
Til og med 22. december står den på julemenu på Rudolf Mathis i Kerteminde – fire, fem eller seks retter til 645, 725 eller 795 kr., dertil skal lægges drikkevarer.
Den fulde menu lyder, kort fortalt:
Appetizer med bakskuld, pickles og sprødt rugbrød, hummer og lange i sauce nage med lime, citrongræs og ingefær, ristet pighvar med pigeonæble, skorzonerrod og cremet karljohansauce, ristet foie gras med kvæder, figner, canettebryst og -confit med trøffel, jordskok, rødkål, Vacherin Mont d’Or, Stilton og pære belle helene.
Rudolf Mathis fik særprisen for Bedste betjening ved Årets Gericke 2011, hvor prisen blev modtaget af medindehaver Allan Jørgensen og tjenerelev Sara Andersen (billedet). Tjek restaurantens hjemmeside www.rudolf-mathis.dk – og se, at der også er en rigtig dejlig ud af huset-nytårsmenu i spil på restauranten!
Læs også: »Jul på Esrum Kloster