PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Opskrift: Sådan laver Anika Madsen glaserede kamben, kålsalat med Nam Jim og kogte jasminris

Foto: Santiago de la Vega

Opskrift: Sådan laver Anika Madsen glaserede kamben, kålsalat med Nam Jim og kogte jasminris

Glaserede kamben og en kålsalat med spicy Nam Jim-dressing er perfekt til sommerens grillfester. Men husk brandslukkeren – til din mund.

"Jeg laver denne ret, når jeg inviterer gode venner hjem på middag. Retten hælder mod det nordlige thai-køkken omkring Bangkok. Jeg er blevet vildt god til at sammensætte smagene i det køkken. Jeg forstår smagskombinationerne, og jeg forstår, at det skal være stærkt og voldsomt. Nogle gange føler jeg mig som en thai uden at være det.

Min kærlighed til thai-mad startede især, da jeg var køkkenchef på Roxie, hvor min kollega Anne, der er fra Thailand, lavede helt hjernedødt stærke thai-retter til personalemad på restauranten. Jeg kan slet ikke styre det – jeg elsker chili. Et lille tip til, når du er på thai-restaurant, er, at du skal læse menuen bagfra. De autentiske retter ligger bagerst," siger Anika Madsen, der er køkkenchef på Fasangården i Frederiksberg Have.

Læs hele vores interview med hende her.

Anika opskrift 1.jpg
Det er aldrig en dårlig idé at snacke, mens resten af kambenene griller færdig.

Opskrift: Glaserede kamben, kålsalat med Nam Jim og kogte jasminris

Til 4 personer

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her