Siden juni i år har der været lukket i Sværtegade 6, men nu er der atter pustet liv i Zoo Bar, der de seneste 18 år har været et kendt spot i det københavnske café- og natteliv. Baren har gennem de sidste år været under forvandling med ny location og ny indretning – og nu gælder det køkkenet.
Den daglige drift, herunder køkkenet, er lagt i hænderne på restauratør Jakob Blom, der tidligere har drevet Restaurant Olsen, Restaurant Egoisten og Den Lille Fede. Han giver den traditionelle café-mad et kærligt spark, og alle retterne har fået et kvalitetsløft – også den historiske Zoo-burger, der er blevet til en saftig miniburger til kun 50 kr.
Som noget helt nyt vender Zoo Bar det traditionelle restaurantbesøg på hovedet, og derfor serveres alle retter i den rækkefølge, som køkkenet vælger at tilberede dem. Dette foregår i et tempo, så retterne løbende kommer frem til gæsterne, der drikker med den ene hånd og spiser med den anden.
Til de, der har endnu mere mod på at lade køkkenet tage styringen over deres aften, kan man lade sig overraske af Zoo Bars delemenuer, hvor indholdet enerådigt bestemmes af kokken.
Retterne på menukortet er nøje udvalgt, men spænder fra burger med pulled pork og stegt lammekotelet til en opgradering af klassikeren salat Nicoise med lynstegt tun og vagtelæg.
"Vi værner om Zoo Bars nostalgi og historie, men i takt med at målgruppen er vokset, er vi det også. Zoo Bar har fået et modent kvalitetsløft, som vi nu glæder os til, at gæsterne kan smage," siger Jakob Blom.
Se mere på www.zoobar.dk // facebook.com/zoobarcph
Læs også: Cofoco åbner ny restaurant