PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Rytteriet

Fritz fra Rytteriet forhandler kontrakter i Lyngby BK

Video: Snobberne fra ’Rytteriet’ forhandler spillerkontrakter i Lyngby

Lyngby BK har indkaldt forstærkninger til at hjælpe klubben i Superligaens mesterskabsspil.

”Man skal være rig for at kunne spille godt, ikke?” 

Sådan starter lønforhandlingerne mellem Fritz fra ’Rytteriet’ og Lyngby BK’s nummer otte, Lasse Rise. 

Han skal have en ny kontrakt, og formålet er klart: Lasse Rise skal have flere penge, for så bliver han bedre.

”Vores projekt er at få dig til at blive rig, og så bliver du en endnu bedre fodboldspiller, ikke? Se på Messi og Ronaldo og Zlatan, de er rige, og så spiller de også godt, ikke?” siger Fritz, hvorefter han spørger Lasse Rise, hvad han godt kunne tænke sig at få i løn.

”Én million om ugen,” spiller Lasse Rise ud med, men det er alt, alt for lidt.

Videoen er en del af en serie, Lyngby BK har lavet med Martin Buch, der sammen med Rasmus Botoft står bag ’Rytteriet’. 

“Vi vil gerne lave noget støj om Lyngby Boldklub, og i sidste ende forhåbentlig sælge nogle flere billetter til vores kampe, og derfor har vi lavet en række videoer med Martin Buch alias ‘Fritz’,” siger Kristian Maimann, kommunikationschef i Lyngby BK.

I starten af foråret kvalificerede klubben sig til Superligaens mesterskabsspil, og her er klubben oppe mod store klubber som F.C. København, Brøndby IF og FC Midtjylland. Derfor har cheftræner David Nielsen indkaldt forstærkninger til at løfte holdet. I en tidligere video i serien, overraskede Martin Buch spillerne i klubbens cafeteria. 

“Martin Buch er stor Lyngby-fan, og vi har i længere tid talt om at lave noget med karakteren Fritz. Når mange tænker på Lyngby-området, tænker de formentlig på nogle typer som snobberne fra Rytteriet, og vi syntes, at det kunne være sjovt at spille på den fordom," siger Kristian Maimann.

”Ej, du er så dejlig og liderlig, Rise,” udbryder Fritz, da de hårde kontraktforhandlinger er overstået, og de to kan skåle i champagne for at fejre Lasse Rises nye kontrakt på fem mio. kr. om ugen.

Se videoen med Lasse Rise og Fritz her: