Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Det skal du se på HBO i august

Foto: HBO

Det skal du se på HBO i august

HBO har både drama, komedie og Claes Bang på programmet med deres nye udgivelser i august.

Der er både nye serier og gamle kendinge at finde hos HBO i august måned. Streamingtjenesten har blandt andet en sæsonafslutning og to spritnye serier klar til at kurere de sidste post sommerferie blues.

Pico de nablina, tv-serie

Fra Fernando Meirelles, instruktøren af ’City of God’, kommer nu serien Pico de nablina. Her følger vi den unge dealer Biriba, som bor i en fiktiv udgave af Sao Paulo. Marijuana er blevet legaliseret, og det øjner Biriba som en mulighed for at forlade det kriminelle miljø og i stedet sælge marijuana legalt.

Premiere 5. august

The Affair, tv-serie

Den femte sæson af den prisvindende ’The Affair’ er klar sidst i august. Claes Bang er at finde på rollelisten som en karismatisk filmstjerne, der indleder et intenst forhold til Helen (Maura Tierney).

Premiere 26. august

Power, tv-serie

James St. Patrick er natklubkonge og narkobaron. I ’Power’ prøver han at følge dydens smalle sti, men det er måske nemmere sagt end gjort.

Efter en eksplosiv sæsonafslutning i sidste sæson, kan den sjette og sidste sæson af ’Power’ kun blive hæsblæsende.

Premiere 26. august

The Righteous Gemstones, tv-serie

En komedieserie om en berømt men dysfunktionel evangelisk familie. Serien er skabt af Danny Mcbride, og han er samtidig også at finde på rollelisten som sønnen Jesse. Serien lover gode grin, og den ser bestemt ud til at være et kig værd.

Premiere 19. august