Garderobesnak Mogens Christensen: "For 10-12 år siden opdagede jeg på en ferie i Frankrig, at jeg kunne få fat i det tøj, jeg latent altid havde ledt efter" scroll-down

Garderobesnak Mogens Christensen: "For 10-12 år siden opdagede jeg på en ferie i Frankrig, at jeg kunne få fat i det tøj, jeg latent altid havde ledt efter"

63-årige Mogens Christensen ejer specialbutikken Tibberup Høkeren, der ligger i Helsingør. Her fortæller han om sin stil, og hvordan han ved et tilfælde fandt det tøj, han helt ubevidst havde ledt efter.

Af Teis Jeppe Gørtz
Foto: Kenneth Pihl Nissen
Mode Euroman

"Jeg er ikke en tøjmand og har aldrig efterstræbt at være moderne. Jeg går i det tøj, som jeg gør, fordi jeg har det godt i det.

For 10-12 år siden opdagede jeg ved et tilfælde på en ferie i Frankrig, at jeg pludselig kunne få fat i det tøj, som jeg nok latent altid havde ledt efter.

Det var et par originale, højtaljede bukser, der er beregnet til seler. Jeg fandt min gamle vest frem fra gemmerne, købte et par seler og begyndte at gå i det i min butik.

Med tiden begyndte mine kunder at spørge, hvor jeg købte mit tøj henne, og så fik jeg idéen til også at sælge noget af det samme i butikken."

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her
Se, hvad vi ellers skriver om: Herremode og Herretøj