The Omega Seamaster Diver Commander

The Omega Seamaster Diver Commander

Omega hylder agent 007 med nyt ur

Det schweiziske urfirma lancerer nyt Seamaster for at markere hele tre jubilæer for James Bond.

Blot tre gange har den hemmelige britiske agent, James Bond, båret sin kommandøruniform i de 24 officielle 007-film, der er lavet gennem tiden.

For 50 år siden kunne man se Sean Connery i flådens farver i ”You Only Live Twice”. For 40 år var det Roger Moores tur ”The Spy Who Loved Me”. Og for 20 år siden skete det for Pierce Brosnan i ”Tomorrow Never Dies”.

Sammenfaldet af de tre jubilæer får nu Bonds faste urleverandør siden netop ”Tomorrow Never Dies” fra 1997 til at lancere et særligt ur til ære for agentens tilhørsforhold til den britiske flåde.

The Omega Seamaster Diver Commander’s Watch blev i aftes lanceret ved en særlig begivenhed på Tate-museet i London under overværelse af bl.a. den mangeårige Bond-producer Michael G. Wilson og skuespilleren Samantha Bond, der tidligere spillede MI6’s berømte sekretær, Miss Moneypenny.

Uret er limiteret til 7.007 eksemplarer, heraf syv i guld. Det kan endnu ikke fås hos danske forhandlere, men ifølge Omega indløber der allerede bestillinger også herhjemme.

 

”Vi har længe været fascineret af karakteren James Bonds forbindelse til den britiske flåde, som også Omega har en historisk tilknytning til, og vi har haft et stort ønske om at hylde hans rang af kommandør,” siger CEO for Omega, Raynald Aeschlimann til Euroman, der var inviteret til at overvære lanceringen i London.

Omega leverede under Anden Verdenskrig ure til 110.000 britiske soldater.
Det nye Seamaster Commander’s Watch er holdt i flådens farver – rød, hvid og blå – og det gælder også NATO-remmen.

Samarbejdet mellem Omega og James Bond-producenterne fra filmselskabet EON fortsætter, og den næste 007-film er planlagt til at udkomme næste år. Det er endnu ikke afklaret, om Daniel Craig fortsætter i rollen som Bond. Danske Susanne Bier har på rygteplan været nævnt som en mulig instruktør på den næste film.

LÆS OGSÅ: Stor guide: Sådan får du det rigtige ur med hjem

LÆS OGSÅ: Omega sætter ur på dansk astronaut

LÆS OGSÅ: Derfor skal du købe et vintage-ur

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Ure, Omega og James Bond