Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Caroline Wozniacki ESPN

Foto: Getty Caroline Wozniacki er en af de sportsstjerner, der har sagt ja til at smide tøjet i 'The Body Issue 2017'.

ESPN The Body Issue 2017

ESPN gør det igen: Sportsstjerner smider tøjet i elegante nøgen-portrætter – og Wozniacki er med

ESPN hylder endnu en gang sportsstjernernes kroppe i ’The Body Issue 2017’.

Det er en fast tradition: Én gang om året udgiver ESPN ’The Body Issue’, hvor det amerikanske sportsmedie hylder store sportsstjerners atletiske – og vidt forskellige – kroppe med smagfulde nøgenportrætter.

Hvert år er det nye sportsstjerner, der stiller op til fotoshoot, og i år er den danske tennisspiller Caroline Wozniacki med sammen med bl.a. NFL-spilleren Julian Edelman, basketballspilleren Isaiah Thomas – og hele det amerikanske kvindelandshold i ishockey.

”Every body has a story” er sloganet for serien, der undersøger hvad det vil sige at være atletisk, uanset om man er en tårnhøj basketballstjerne, en spinkel kunstskøjteløber – eller kvindelig tennisspiller. Om sin medvirken i ’The Body Issue 2017’ siger Caroline Wozniacki til ESPN:

”Det er gået op for mig, at jeg ikke kan bruge tid på at stresse over noget, jeg ikke har, og i stedet bare omfavne det jeg har. Det er in at have former nu. Det er in at se sund ud. Hvis jeg ikke ligner en supermodel på catwalken, er det OK, for jeg ser godt ud på min egen måde.”

Se alle de flotte billeder her