Nu kan festende i Køge, Kolding og Hjørring også finde ligesindede, som de kan få en sjov aften i selskab med.I dag lanceres fest-appen Heaps i hele landet.

App’en der er skabt af seks danske studerende, der fungerer som bindeled mellem gæster og fester. Ideén fik de fra P3’s populære nytårsprogram ’Festen og gæsten’. 

LÆS MERE: Danskeres nye fest-app kan blive den næste store ting  

App’en er blæst frem, siden skaberne lancerede den for København, Odense og Århus. Den er blevet en alvorlig konkurrent til andre populære dating- og netværk-apps.

”Da vi lavede vores første målsætninger, lød målet at have 2.000 brugere efter de første tre måneder. Nu har vi 20.000 og har skabt 30.000 matches mellem grupperne”, siger Frederik Bjerager til euroman.dk. 

Med lanceringen af app’en i landets største byer begyndte Heaps for alvor at surfe på mediebølgen. Antallet af brugere eksploderede. På den første weekend fik app’en 5.000 nye brugere. 

”Feedbacken været meget overvælgende. Og så har vi fået utroligt mange henvendelser fra brugere, der fortæller om deres byture, som er sat op af Heaps. De fortæller fx om den vildeste efterfest de lige pludselig endte til”, fortæller Frederik Bjerager. 

LÆS OGSÅ: Er Sverige verdens bedste Tinder-land?

De mange positive henvendelser og de næsten daglige forespørgsler om, hvornår Heaps ville åbne op i hele Danmark, fik drengene til at indse, at nu kunne de ikke vente længere.

”Vi har arbejdet dag og nat de seneste uger, så vi kunne blive klar til hele landet. Nu er vi færdige. Klar og spændte på, hvordan resten af nationen tager imod Heaps”. 


Heaps-drengene med Kim Hemsø, Jens Grud, Niels hangaard, Kristoffer Juhl og Frederik Bjerager  

Det, som indtil videre blot har været en hobby, begynder nu at blive mere seriøst for de seks studerende grundlæggere. Væksten i antallet af profiler på app’en, en stigende efterspørsel efter en Android-version og flere og flere henvendelser fra investorer, der vil kaste penge efter dem, har fået drengene til at drømme større. 

”Når hele Danmark har taget imod Heaps, kommer vi med en Android-version og så kan jeg godt afsløre, at vi meget snart åbner op i flere europæiske storbyer,” fortæller Frederik Bjerager. 

App’en passer godt ind i storbykulturen, hvor befolkningen er lidt tættere på hinanden, og der er kortere til den næste fest. Derudover mener Heaps-drengene at storbymentaliteten med at gå meget ud og opleve byen, stemmer perfekt overens med app’ens egenskaber.
 
Drømmene om at tjene penge på deres populære idé, er stadig skubbet lidt i baggrunden. Førsteprioriteten er stadig at lave noget folk synes er fedt, og selv have det sjovt. Men seriøse investorerne er begyndt at banke på døren. 

”De store investorer begynder nu at melde sin interesse. Og det er klart, at det er noget vi er interesseret i. Men processen med, at få en investor med om bord kan tage tid.”

Download Heaps her

LÆS OGSÅ: Det ønsker vi os i denne uge #2

LÆS OGSÅ: Nikolaj Sonne anbefaler 5 apps

LÆS OGSÅ: 11 gode sider på nettet