Velkommen til VM-posten, der i dag helt er Suarez-fri (og med kun en enkel lille reference til biddet).





VM er ikke bare godt tv. Der bliver også lavet masser af fantastiske fotos, og de er samlet i flere gode serier, hvoraf de ovenstående er taget fra. Der er også gode billeder her.
_____________



Der er skrevet meget dumt om fodbold, men lige nu florerer den måske mest tåbelige klumme overhovedet fra en amerikanske blogger. Hun lister en masse grunde til, at fodbold er en forfærdelig sport, blandt andet det faktum at man ikke må bruge hænderne. Da vores tommelfingre er det, der adskiller os fra dyrene, skulle det, at vi ikke må bruge dem i fodbold, bevise, at det ikke er mennesket værdigt. Det er så dumt, at det er sjovt.
_____________



Der bliver heldigvis skrevet masser af kloge og indsigtsfulde ting hver eneste dag. Der er fx denne her, der citeterer legendariske Liverpool-træner Bill Shankley for den enkle taktik, der fører til sejr.

“Above all, the main aim is that everyone can control a ball and do the basic things in soccer. It’s control and pass…control and pass…all the time.” If control and passing is combined with movement and speed, where after each pass there are two or three options up ahead, eventually the team will score. And whoever scores most goals will win. It’s as simple as that."
_____________



Her er det Will Ferrell dagen inden USA's kamp mod Tyskland, hvor han fortæller, at han skal spille på holdet.

"Jeg må være ærlig at sige, at jeg ikke er i den bedste form. Men jeg vil bide."
_____________



Alle VM-plakaterne gennem tiden.

_____________





VM-dragterne, hvis de spillede i Game of Thrones-universet.
_____________



Mephis Depay fra Holland, der virkelig er ved at få sit gennembrud, har også forsøgt sig som rapper, som man kan høre her.
_____________



Der skal selvfølgelig også være noget til nørden i os alle. Her kan du se, hvor alle målene er scoret fra.
_____________



Her er slutrundens hold indtil videre, ifølge ESPN. Vi er langt hen af vejen enig.
_____________

Det var alt for denne uge. Nu er det weekend (prøv at beholde bukserne på).