Café og café … stedet begyndte godt nok som café, men har udviklet sig til at være en rigtig god bistro, og det er da også folkene bag en anden supergod Århus-bistro, restaurant ET, der er mændene bag TGV, uden at de dog står for den daglige drift...
...Men man kan nu sagtens bare vælge at bruge stedet som café til et glas vin, en kop kaffe eller en fadøl, franske Kronenbourg naturligvis.
Menukortet er ret omfattende – indeholder til frokost franske cafékendisser som salade nicoise, croque madame, omelet og sandwich plus et par danske frokostklassikere. Til aften bydes der bl.a. på en 4-rettersmenu, hvor man kan nøjes med at vælge 2 eller 3 retter. 4-rettersmenuen skifter hver måned og tager på skift udgangspunkt i en fransk regions råvarer, egnsretter og specialiteter. Og hertil kan man få sig en vinmenu på op til 4 glas lokal vin fra samme region. Menuen koster 248-348 kr., vinmenu 398-648 kr. Og så er der a la carte en masse, frokost 98-138 kr. og aften 118 kr.-238 kr. Nævnes må TGV’s fish & chips, for om den hævdes det af vor anmelder, at den ikke fås så godt andet sted på jorden – ej heller i London!
TGV har et særligt brunchkort med mere end 20 numre på, så man selv kan skræddersy sin brunch. Priser fra 18 og 22 kr. for hhv. brød og smør eller croissant bagt, mens man venter, til æg benedict med røget laks eller fransk cru skinke til 118 kr.
Annonse
Mandag-lørdag kl.11.30- 23 Lørdag dog allerede fra kl. 10.30 Køkken til kl. 21.30
Jeg har kun lært halvdelen af, hvad min far kunne med sine hænder. Og mine børn har lært mindre end halvdelen. De kan ingenting. Jeg tror, det vildeste, de kan, er at binde deres snørebånd. Det, tror jeg, kan være roden til noget af den mistrivsel, vi oplever.