Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Genopdag perfektionen

Genopdag perfektionen

Mieles Generation 7000 løfter madtilberedningen ind i fremtiden og indbyder samtidig til, at du slipper den kulinariske kreativitet løs. Miele har udfordret tre internationalt anerkendte kokke: Helena Rizzo, Gaggan Anand og Kyle Connaughton, for at teste, hvor højt de kunne løfte deres håndværk med Mieles nye Generation 7000-køkkenprodukter. Resultaterne var mageløse!

Oplev et helt nyt sortiment af intelligente indbygningsprodukter til køkkenet, med alt fra ovne og kogeplader til dampovne, espressomaskiner og opvaskemaskiner, som kombinerer madlavning, teknologi og brugervenlighed.

OVNEN ÅBNER SELV LÅGEN

Med Generation 7000 fra Miele kan du få et perfekt tilberedningsresultat helt uden stress. Den nye feature TasteControl sikrer, at du hverken bager eller steger for længe. Ovnen åbner nemlig selv lågen en anelse, og så køler den ellers lynhurtigt ovnrummet ned. Det betyder, at dine boller ikke står og bager videre, selvom de fortsat er i ovnen. Er det en steg, du er ved at tilberede, kan du vælge, at ovnen sænker temperaturen hurtigt, så stegen kan trække i ovnen, indtil du er klar til servering.

SE TIL STEGEN PÅ MOBILEN

Med nyskabelsen FoodView er Miele gået linen ud og har placeret et kamera i toppen af ovnrummet, der kan sende billeder af din ret direkte til din smartphone via Miele@mobile-app. Appen giver dig blandt andet også mulighed for at slukke for ovnen eller eventuelt sænke temperaturen, så retten holdes varm.

TRE KOKKE SLAP KREATIVITETEN LØS

Miele stillede Generation 7000-køkkenprodukterne til rådighed for tre internationalt anerkendte kokke: Helena Rizzo, Kyle Connaughton og Gaggan Anand. De tre kokke lod sig inspirere af produkternes intuitive, nye teknologi og skabte bl.a. disse tre mageløse kulinariske oplevelser. Overvej, hvad du selv kunne skabe med Mieles Generation 7000 i køkkenet!

Se flere features og læs meget mere om de tre kokke og mulighederne med Generation 7000

Gaggan Anand

GagganAnand20000163738.jpgKreativt flow er åbningen til et usædvanligt sted

Denne tilstand, hvor alt er i flow, det er frihed. I for mange år har man sagt til os chefkokke, hvad vi skulle gøre og ikke gøre. Verden i dag er meget mere udviklet og moderne - nu kan vi endelig se tingene i et større perspektiv og blande krydderier, ingredienser og køkkener på enhver tænkelig måde.”

Læs hele artiklen med Gaggan Anand

Helena Rizzo

Helena_rizzo20000163733.jpgInspireret af verden

Jeg kan blive inspireret af en ingrediens eller en rejse. Men jeg kan også læse en bog eller noget interessant - og det giver mig ideen til en ret.

Læs hele artiklen om Helena Rizzo

Kyle Connaughton

KyleConnaughton20000163728.jpgUdtryk Øjeblikket

"Når du kan give dine idéer frit spil, er mulighederne uendelige."

Læs hele artiklen om Kyle Connaughton