Dindr: appen til scoremiddagen
Foto: Dindr

Dindr: appen til scoremiddagen

Kærligheds-hungrende: Ny dating-app til folk der elsker mad

Nu kan du vælge din date efter smag i måltider.

Folk taler nogle gange om, at de leder efter en partner, der deler deres smag. En ny amerikansk app gør det muligt at søge efter sådan en, helt bogstavelig talt.
Dindr er nemlig en datingapp for madører, der gør det muligt at vælge din date efter, om hun er til tacos, tartar eller tapas.

Appen, der er blevet startet op i Houston, Texas, begyndte som en app, hvor man kunne swipe til højre eller venstre på billeder af mad, men efterhånden blev stifterne klar over, at folk i lige så høj grad brugte tjenesten til at møde andre madinteresserede. Derfor gjorde de deres tjeneste til en app, der kombinerer måltider og dating.

Dindr tilbyder tre gange i døgnet, klokken 12, klokken 15 og klokken 19, sine brugere matches, der kan lide den samme mad som dem. Samtidig foreslår den en restaurant efter smagspræferencerne, der geografisk ligger midt mellem de to gastroseksuelle.

Om danske brugere også får mulighed for at chatte nye restaurant-dates op gennem Dindr, står foreløbig hen i det uvisse. I første omgang regner koncernen med at udvide til Austin og New York, men som alle andre app-magere håber folkene bag selvfølgelig på at ekspandere ud over egne landegrænser.

”Vi har planer om at være i Europa så snart der er nok efterspørgsel. Hvis vi kan sprede budskabet, så regner jeg med, at vi måske kan være der i slutningen af året,” skriver en talsmand for Dindr til Munchies Danmark.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Mielcke & Hurtigkarl: "Det var ikke bare mad. Det var euforiserende"

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en intens bouillabaisse

LÆS OGSÅ: Danmarks bedste bartender: Sådan laver du en rigtig gin og tonic

Se, hvad vi ellers skriver om: Mad og Restauranter