Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Nyt spisested åbner ved Søerne i København: ”Det bliver en high-end bistro med fokus på solide, tunge smage”

Foto: Presse Fra venstre ses Anders Laugo, sommelier, Lea Sandby, restaurantchef og sommelier, Asger Hjort, direktør, Tue Bach Petersen, medejer, Pelle Drews, køkkenchef og Mads Ploug, souschef.

Nyt spisested åbner ved Søerne i København: ”Det bliver en high-end bistro med fokus på solide, tunge smage”

Gør dig klar til at spise dig igennem et solidt menukort og drikke naturvin, indtil det udvikler sig til en fest, der vil vare langt ud på natten. Vi har talt med Tue Petersen fra Volatil, der er medejer af den nye Restaurant Lago, om, hvad menuen står på, hvilke naturlige vine, vi skal drikke, og hvad han håber, Lago kan blive til.

I de lokaler, der før husede den ikoniske thai-restaurant Thai Pan, som kun ligger en cykelsti fra Peblinge Sø, er folkene bag Restaurant Lago ved at bygge om og forfine et sublimt menukort.

Ejerkredsen er en broget skare og består af mændene bag naturvinsforretningen Volatil, Asger Hjort, der ejer Bar Poldo, sommelier Anders Laugo og køkkenchef Lea Sandby, der tidligere har arbejdet på Admiralgade 26 og Ved Stranden 10.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her