Sådan laver du smørstegte svampe med citronmayo og syltede rødløg
I de fleste danske hjem danner rugbrødet fundamentet for en god frokost, og det gælder især til julefrokosten. Denne variant med smørstegte svampe, citronmayo og syltede rødløg på Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn er perfekt til julens særlige lejligheder – og kan sagtens spises resten af året.
Det er blevet tid til at spille pakkeleg og drikke kryddersnaps, men det vigtigste ved julefrokosten er og bliver julemaden.
Rugbrødet danner basen for rigtig mange af de traditionelle julefavoritter på frokostbordet. Ingen sild, fiskefilet eller postej uden rugbrød. Og år efter år bliver det samme spørgsmål stillet: Hvem tager brød med?
I år bør du supplere en af klassikerne med disse smørstegte svampe toppet med frisk citronmayo og syrlige rødløg. Det kunne meget vel gå hen og blive en juleklassiker.
Retten, der serveres på kernerigt og velsmagende kvalitetsrugbrød, udgør et friskt, grønt indslag til julens måltider og ser flot ud på frokostbordet.
SCHULSTAD SIGNATURBRØD TIL EKSTRA SÆRLIGE LEJLIGHEDER
Schulstad har siden 1880 taget del i vores mest traditionsrige minder og gode snakke om frokostbordet. I samarbejde med Restaurant Gilleleje Havn har Schulstad skabt et kernerigt og velsmagende kvalitetsrugbrød bagt med unikke råvarer, som derfor er et oplagt valg til ethvert julebord.
Find Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn i dit lokale supermarked.
Jeg har kun lært halvdelen af, hvad min far kunne med sine hænder. Og mine børn har lært mindre end halvdelen. De kan ingenting. Jeg tror, det vildeste, de kan, er at binde deres snørebånd. Det, tror jeg, kan være roden til noget af den mistrivsel, vi oplever.