Sponsoreret af Nordform

KOMFORTEN I FOKUS 

De to danske iværksættere fra Aarhus, Mathias Gram & Frederik Gammelgaard, indså i 2018, at der var et hul i markedet, når det kom til herrebælter.

Bælter er blevet lavet på samme måde i generationer, og de fleste har formentlig gjort sig få tanker omkring deres simple design, eller måden de fungerer på;

Tag et langt stykke læder, prik nogle huller i det og smid et spænde på, der kan gribe fat heri.

Ofte er resultatet, for langt de fleste, at spændet altid sættes i samme hul - det forrige er for stramt og det næste for løst.

Selvom længden i dette hul måske var passende på dagen, det blev købt, kan morgenen efter være en anden historie.

Den arbejdende mands krop er i bevægelse, han står op og sidder ned, der indtages mad og drikke, og den længde, der var perfekt i morges, er nu ubehagelig og forstyrende.

Hvad med ugen efter? Eller 3 måneder efter? Nogle få kilos vægttab eller -forøgelse kan være nok til, at man selv må finde hultangen frem, uanset hvor meget eller hvor lidt bæltet har kostet.

Dette var problemstillingen, der blev startskuddet for Mathias’ og Frederiks virksomhed, Nordform, og designet af deres Nordform-bælter.

Tekstbillede 1.jpg

SKRÆDDERSYET MED DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER

Bælterne fra Nordform har ingen huller. I stedet er der syet et trackspor ind på bagsiden af remmen, og så kan bæltet justeres ved hjælp af en magnetlås og små tænder i enden af remmen.

Alle remme kommer i en længde på 135 cm, hvorefter de kan beskæres, så de passer perfekt. Se mere i videoen nedenfor:

Alle remme og spænder er aftagelige og udskiftelige. På den måde kan man nemt kombinere rem og spænde alt efter, hvilket outfit man har på. Det er derfor også nemt at udvide sit bæltesortiment, uden at skulle investere i et helt nyt bælte hver gang.

Teknologien giver mange fordele.

Bæltet kan justeres med intervaller på blot fem millimeter, og det er nemt at løsne eller stramme diskret i løbet af dagen. Dette garanterer ultimativ komfort hver dag, hele dagen.

Derudover lider remmene minimalt slid, da selve læderet slet ikke bruges til at spænde bæltet med. Dette forlænger holdbarheden af alle Nordform-bælter betydeligt, sammenlignet med traditionelle livremme.Tekstbillede 2.jpg

Nordform bruger udelukkende top- og full grain læder til deres læderremme. Det vil sige rent, højkvalitetslæder med minimal behandling. Remmene har den lækre følelse og duft, man kender fra traditionelle, dyre lædervarer. Læderet er også gennemfarvet, hvilket betyder, at ridser og slid bliver mindre tydeligt.

Canvasremmene er fremstillet af enten nylon eller polyester, med genuine læder på bagsiden, for at gøre dem så slidstærke som mulig.Tekstbillede 3.jpg

Teknologien bag tracksporet stammer fra 90’ernes Kina og bruges i de såkaldte ratchet-bælter.

Dét, der er unikt ved Nordform, er, at denne teknologi er kombineret med højkvalitets materialer, samtidig med at alle dele er udskiftelige og kommer i en længde, der passer langt de fleste.

Nordform tilbyder livstidsgaranti på alle sine bælter, hvilket betyder, at hvis bæltet nogensinde stopper med at fungere, så reparerer eller erstatter de det gratis.

Læs mere om Nordform og deres bælter på https://nordformstore.dk Tekstbillede 4.jpg