Moderedaktøren anbefaler: Her er mine foretrukne sandaler
Foto: Frederik Lentz Andersen

Moderedaktøren anbefaler: Her er mine foretrukne sandaler

Engang kunne Frederik Lentz Andersen ikke fordrage sandaler, så kom Normcore-bølgen og satte fokus på komfort, og i dag elsker han at iføre sig dem - selv til et jakkesæt til modeugens mange shows og fester. Her har han udvalgt sine favoritter til denne sommer.

Den garderobeting, jeg stil- og smagsmæssigt har haft det mest forkvaklede forhold til, så længe jeg næsten kan huske, er sandalen.

Jeg blev født i slut-70’erne, og igennem min opvækst stod sandalen som et symbol på det mest fodformede og jævne, en mand kunne iføre sig. Sandalen er jo i virkeligheden kun til for komfortens og fodhygiejnens skyld, for kønt og appetitligt er det egentlig ikke at kigge på andre folks fødder.

I flere årtier har udtryk vægtet over komfort, men pludselig var det, som om moden blev vendt helt på vrangen. Måske startede det for et par somre siden. I kølvandet på Normcore-bølgen, der gjorde sit indtog i den yngre generations garderobe, som et oprør mod ældres generationers mærkefiksering, kom komforten også i fokus.

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her