Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Moderedaktøren anbefaler: Her er mine foretrukne sandaler

Foto: Frederik Lentz Andersen

Moderedaktøren anbefaler: Her er mine foretrukne sandaler

Engang kunne Frederik Lentz Andersen ikke fordrage sandaler, så kom Normcore-bølgen og satte fokus på komfort, og i dag elsker han at iføre sig dem - selv til et jakkesæt til modeugens mange shows og fester. Her har han udvalgt sine favoritter til denne sommer.

Den garderobeting, jeg stil- og smagsmæssigt har haft det mest forkvaklede forhold til, så længe jeg næsten kan huske, er sandalen.

Jeg blev født i slut-70’erne, og igennem min opvækst stod sandalen som et symbol på det mest fodformede og jævne, en mand kunne iføre sig. Sandalen er jo i virkeligheden kun til for komfortens og fodhygiejnens skyld, for kønt og appetitligt er det egentlig ikke at kigge på andre folks fødder.

I flere årtier har udtryk vægtet over komfort, men pludselig var det, som om moden blev vendt helt på vrangen. Måske startede det for et par somre siden. I kølvandet på Normcore-bølgen, der gjorde sit indtog i den yngre generations garderobe, som et oprør mod ældres generationers mærkefiksering, kom komforten også i fokus.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her