TAG Heuer præsenterer nyt smart watch, der ligner et ur, men er meget mere

TAG Heuer præsenterer nyt smart watch, der ligner et ur, men er meget mere

Tredje generation af luksus smart watch fra det schweiziske urmærke cementerer førerplads i feltet.

Armbåndsurets Tesla? Det er måske ikke en helt skidt måde at beskrive det eksklusive urbrand TAG Heuers nye smart watch, Connected Watch 3 – eller bare CW3 – på, for på samme måde som elbilen, formår uret at kombinere to verdener:

På den ene side er CW3 et ur i topklasse. TAG Heuer er enhver mands drøm om et ur: Et tidsløst stykke mekanik, man kan bære om håndledet og lade gå i arv fra generation til generation fordi designet aldrig går af mode, men for altid vil være top of the line.

På den anden side, er smart watchet hyper moderne. Det kan ikke bare sige dig, hvad klokken er og se pænt ud, nej det har en lang række funktioner, der gør dit ur til en naturlig del af din løbe-uniform, dit golfspil, din madlavning og en hel masse andre ting.

Connected Watch 3 er den nyeste generation i TAG Heuers serie af smart watches og bliver lanceret i uge 12. I Danmark vil det blive solgt eksklusivt hos Stenstrup i København, hvor også ejer Lasse Holm Andersen glæder sig til at opleve nyheden:

”Jeg har store forventninger. Vi solgte ud af de to første generationer, og de ting, jeg har hørt om CW3 lover endnu mere end tidligere. TAG Heuer laver muligvis det bedste smart watch alle de, der er på markedet lige nu, især fordi det modsat konkurrenterne rent faktisk ligner et ganske normalt ur, som vi kender det.”

En opdateret klassiker

TAG Heuer CW3 er en unik kombination af elegancen ved et chronograph-inspireret ur, der er udformet med respekt for de ædle traditioner, der er kendetegnende for TAG Heuer. Sammensat med avancerede, specialdesignede oplevelser, der tager udgangspunkt i ydeevne og funktionalitet, er der altså tale om et ur, der er helt for sig.

De 45 mm rustfrie stål- eller titan-kasser er i samme kendte design, kvalitetsmaterialer og finish, som du kender: De polerede og børstede detaljer, en gradueret keramisk krans, en central roterende krone, som nu er flankeret af to funktionelle pushere og skruet bagkasse.

Urskiven er udstyret med en nem læselig, aktiv OLED-touchskærm, der er beskyttet af ridsefast safirkrystalglas. For at forlænge batteriets levetid skifter skærmen mellem aktiv og ambient tilstand, men det viser altid tiden.

1 (4).jpg

Gør uret til dig eget

At være ejer af et TAG Heuer ur er som altid som at være en del af en klub. Men noget af det unikke ved CW3 er, at du nu får mulighed for at sætte dit eget personlige præg på uret – dag for dag.

For eksempel kan du nemt skifte remmen på uret om morgenen, for at få det til at passe til dit kontortøj, om eftermiddagen for at gøre det til et løbeur og igen om aftenen inden festen eller middagen. Med en enkel bevægelse, klikker du urkassen af remmen og vælger en ny. Remmen kommer i sort, rød, orange, kaki og sort med rød detalje gummirem. Der er naturligvis også en klassisk stålrem til uret.

På skærmen kan du vælge mellem fem aktive, mekaniske eller digitalinspirerede standard-urskiver, som yderligere kan tilpasses hver især for eksempel med en farve, der passer til dit outfit. Nogle kan lide en helt clean urskive kun med visere, andre vil gerne have dato og sekundviser.

Der er også mulighed for at få vist aktivitetsforløb, underretninger, vejret og meget mere direkte på uret eller med den nye TAG Heuer mobil app. Gennem appen vil der desuden regelmæssigt blive introduceret nye designs til urskiven.

1 (11).jpg

En hjælp på håndledet

Drevet af Wear OS fra Google, hjælper TAG Heuer CW3 dig gennem alle aktiviteter i din dag med tjenester som Google Assistant eller Google Translate ved hjælp af mikrofonen placeret i venstre side af kassen. Bare tal ind i uret og få oversat til ethvert sprog.

Desuden er der nem adgang til din email og messenger, Google Pay, kalender, kort, musikstyring og de mange, mange andre apps, der er tilgængelig gennem Google Play.

”Jeg mener, det lige nu er muligt at downloade 40.000 apps til uret,” siger Lasse Holm Andersen. ”Det vil især nok tiltale det yngre publikum, der alt andet lige vil være mere vant til apps og hvad der hører til det. TAG Heuer er i hvert fald også et populært brand blandt de 30-40-årige i Stenstrup. Dog er der også et mere modent segment, der har en længere historie med brandet og derfor går efter dét mærke.”

Sportsur

TAG Heuers specialudviklede sports-app giver alle muligheder for at få noget ud af dit armbåndsur, når du er aktiv. For eksempel giver appen mulighed for detaljeret tracking til løb, golf, cykling, vandring, fitness og andre aktiviteter.

Dette takket være urets indbyggede GPS og pulsmåler, der er en vital del af CW3’s identitet, uden at det går på kompromis med æstetikken:

”Kort fortalt er det et smart watch, der ligner et ur,” siger Lasse Holm Andersen. ”For rigtigt mange, bliver smart watchet en for praktisk genstand, men når du har CW3’et på, kan man ikke se, det ikke er et ganske normalt TAG Heuer ur, og det er personligt rigtigt vigtigt for mig.”