Porsche er kendt for sine hurtige, smukke biler.

Men asfalt under dækkene er ikke nok for den sydtyske bilproducent, der også vil sælge luksuriøse transportmidler til de syv verdenshave.

Virksomheden har lige afsløret designet af en ny hybridyacht, der skal søsættes til det årlige Monaco Yacht Show 27. september.

En hybridyacht er en båd, der sejler på en blanding af elkraft og diesel, hvilket skulle være bedre for både miljø og yachtejerens pengepung. Den ny model, der har fået navnet GTT 115, kommer til at kunne tilbagelægge 3400 sømil, eller godt 6000 kilometer, på en optankning, så dens ejer kommer til at kunne tilbagelægge et pænt stykke.

Vedkommende bliver også medlem af en eksklusiv klub, idet GTT 115’eren, der kommer til at ligge på runde 100 millioner kroner i købspris, kun bliver bygget i syv eksemplarer. Om yachten, som Porsche har designet, og som bliver fremstillet af yachtproducenten Dynamiq, udtaler Roland Heiler, administrerende direktør for Studio Porsche:

”Vi har bragt ånden fra elitesportsvognsdesign ud på åbent hav. Dynamiq GTT 115 er designet til at appellere til bilelskere og fremsynede yachtejere.”

Her kan du se billeder af dyret, der efter vores mening lidt ligner en kaskelothval.

LÆS OGSÅ: Anmelderne er vilde med den nye Tesla 3

LÆS OGSÅ: Christian Grau: Findes der noget smukkere end en coupé

LÆS OGSÅ: Jaguar, Tesla og Porsche: Eksklusiv billeje-app har udvalget i orden