Nyt afsnit af 'Tomas og cheferne' med fængselsinspektøren for Københavns Fængsler

Nyt afsnit af 'Tomas og cheferne' med fængselsinspektøren for Københavns Fængsler

Tomas Zhang Mathiesen drømmer om selv at blive topchef engang. I podcasten 'Tomas og cheferne' taler han med nogle af landets største topledere om deres vej op ad karrierestigen. Her er det med Lea Bryld, der har ansvaret for driften af Københavns fire fængsler. Lyt til podcasten i appen Talk Town.

"Jeg tror, jeg er meget, som jeg er som menneske og som leder. Jeg laver ikke mig selv meget om. Om jeg taler med nogen opad eller nedad i systemet."

Lea Bryld har ansvaret for driften af Københavns fire fængsler, der har plads til 545 indsatte - og med en gennemgang af ca. 4.000 indsatte om året. Men kræver det en særlig form for ledelse at motivere ansatte, der har deres daglige gang blandt landets kriminelle?

Det er omdrejningspunket i andet afsnit af Talk Towns nye podcast 'Tomas og cheferne', hvor fængselsinspektøren for Københavns Fængsler er gæsten.

I podcasten 'Tomas og cheferne' undersøger Tomas Zhang Mathiesen, hvad det kræver at blive en topleder? Hvordan er man en god leder, og hvordan fejrer man succeserne og rejser sig fra nederlagene?

Det gør Tomas Zhang Mathiesen, fordi han selv ønsker at blive topchef engang i fremtiden.

I første afsnit medvirkede Søren Steffensen, der startede sin karriere som soldat i Forsvaret, men i dag er adm. direktør i dagligvarekæden Irma. Hør, hvordan han blev udpeget til leder i en meget ung alder, hvordan han fandt vej fra skyttegravene til kølediskene, og hvorfor han gerne tager en dag i mælkerummet i en af Irmas butikker.

Går du ligeledes med de samme drømme om at blive topleder som Tomas Zhang Mathiesen, så lyt her på linket til 'Tomas og cheferne' og hør, hvordan toplederne i podcasten er nået dertil, hvor de er i dag.

TomasogCheferne.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Ledelse