Hvad indebærer det at være personlig partner for Mikkel Hansen?

”Det indebærer, at vi kan bruge Mikkel Hansen på vores egen platform i forhold til at få synliggjort Aalborgs Lufthavn og alt omkring den. Samtidig indebærer det for os også en klar tilstedeværelse i Aalborg Håndbold. Og så er det jo sådan, at Mikkel Hansen kommer til at pendle mellem København og Aalborg.”

Hvad får han så ud af partnerskabet?

”Det er jo en del af aftalen i Aalborg Håndbold. Alle de store spillere har personlige sponsorer på. Det er nok nærmere klubben, du skal spørge om det. Men han får selvfølgelig også noget personligt ud af det.”

All right. Da jeg så nyheden oprindeligt, tænkte jeg, at det ikke ringer så nordjysk med personlige partnerskaber med sportsstjerner. Hvad tænker du om den påstand?

”Jamen, jeg tænker, at du måske ikke har så nuanceret et view på det nordjyske. Hvis der er noget, man har gjort her i Nordjylland, så er det at skabe et håndboldhold i verdensklasse. Bare se på de spillere, vi har heroppe.

Ambitionsniveauet er lagt så højt, at det er muligt at tiltrække folk som Mikkel Hansen, Niklas Landin osv. Koblingen til sporten fylder mere og mere heroppe. Og som lufthavn sponsorerer vi fx også fodbold.”

Er Mikkel Hansen jeres første personlige partner?

”Ja.”

Kan man forestille sig jer udvide holdet, så at sige, simpelthen lave flere transfers på den fløj?

”Det kan man sagtens.”

Så har jeg et sidste spørgsmål, der går sådan her: Hvis du skulle vælge en af de følgende som en ny personlig partner, hvem skulle det så være: Mette Frederiksen, Johnny Hefty eller Carsten Jensen?

”Ha ha ha, åh, jeg tror ikke, jeg ville vælge lige nogle af dem.”