Lolland-Falster har fået en ny ambassadør. Og nu vil Mads have dig på besøg

Mads Hermansen er gastronomisk direktør på Pomle Nakke og Hesnæs Havn. Han har tidligere stået for madprogrammet på Heartland Festival og bl.a. arbejdet på Polly og Frank i København. Han driver også sit eget pop-up-koncept Helga med vennerne August Magnusson, Mads Terkelsbøl og Jakob Ravn.

Lolland-Falster har fået en ny ambassadør. Og nu vil Mads have dig på besøg
Offentliggjort

Hvad er din tilknytning til Lolland-Falster?

”Den er faktisk ikke så stor. Men jeg kommer fra Samsø, så idéen om små steder og øer og lokalsamfund har altid ligget mit hjerte meget nært. Det med at sige, at noget er lokalt, er der jo ikke rigtig nogen, der oprigtigt kan i København. 

Men hernede har vi steder som Lammehave, og dem kan vi køre over til og snakke med om skov, hav og land. Her er der marker, og vi kan hente vores egen mælk. Vi behøver knap nok bruge Hørkram (leverandør inden for foodservice-markedet, red.)”

Hvad er indbegrebet af Lolland-Falster, hvad mad og drikke angår?