Joe Bagel havde et enkelt mål, og det var at forfatte beskedEN. Nærmere præcist åbningsbeskeden, der på én gang virkede spontan og personlig, men også sikrede et svar i indbakken.

For som den canadiske freelancer skriver i sit blogindlæg på medium.com: ”En dårlig åbningsbesked er isbjerget, der får din potentielle romance til at synke som Titanic.”

Derfor blev 'navnedigtet' strategien, han sværgede til. For han fandt ud af, at navnedigtet sikrede ham svar hver eneste gang, han fik et match på dating-app’en.

Og navnedigtet er egentlig en meget simpel disciplin. Du skriver personens navn lodret i beskeden og skriver derefter et ord ud for hvert bogstav, der til sammen danner et mere eller mindre poetisk og sammenhængende digt. Det kunne være denne vidunderlige konstruktion med navnet Ida:

Isbjørne

Danser

Altid

Nok sikrede ovenstående digtform et svar i indbakken for Joe Bagel, men det var ikke alle kvinder, der var udpræget imponerede over hans ihærdige forsøg på at skille sig ud fra den enorme masse af Tinder-bejlere.  

De svarede, men ikke alle med lige stor begejstring. Eksempelvis svarede en kvinde ham på følgende ironiske måde: ”Starter du alle dine Tinder-samtaler på denne elegante måde?” I samme digt havde Joe Bagel også både kaldt hende en radikal, pirrende anarkist.

Dog svarede andre af kvinderne, at Joe havde fundet vejen til deres hjerte med sit digt og gjorde dem bløde i knæene. Og på baggrund af sit eget lille feltstudie giver Joe her sin personlige guide til, hvordan man begiver sig ud i navnedigtskunsten:

1. Benyt dig af søgemaskiner for tillægsord, udsagnsord og navneord, der kan vise dig de ord, der begynder med et bestemt bogstav.

2. Hjemmesider og bøger, der viser, hvordan man kan rime på forskellige måder og ordinspiration generelt.  

Joes forsøg viser, at navnedigtet sikrer dig svar, men altså ikke om damerne har lyst til at fortsætte samtalen eller i det hele taget mødes og gå på date.

Og hvad er et enkelt svar egentlig værd, hvis ikke der sker mere derfra? Måske, man bare skal holde sig standardskabeloner. Det sidste, vi har lyst til at føle os som, er vel ’én i rækken’. Klik her for at se flere af Joes skudsikre navnedigte. 

LÆS OGSÅ: Kasper Bjerre blev afhængig af Tinder: 'Det var en form for kæderygning at swipe frem og tilbage'

LÆS OGSÅ: Klumme: Derfor liker og svarer jeg dig ikke på Tinder

LÆS OGSÅ: Ny foto-feature i Tinder hjælper dig til flere matches