Rick Moranis arbejder på ny udgave af ’Skat, børnene er skrumpet’
Foto: Getty Images Rick Moranis.

Rick Moranis arbejder på ny udgave af ’Skat, børnene er skrumpet’

Efter 23 år væk fra skærmen vender komikeren Rick Moranis tilbage i rollen som opfinderen Wayne Szalinski, der ved et uheld skrumper sine egne børn.

70’er- og 80’er-børn vil formentlig huske filmen, hvor den misforståede hjemmeopfinder Wayne Szalinski knokler for at få sin skrumpemaskine til at virke. Det lykkes imidlertid også, dog på Waynes egne børn, der bliver skrumpet til størrelsen på et sandkorn. Uheldet indleder starten på en kompliceret jagt på at finde børnene i den vilde jungle, der er deres egen baghave.

Nu kan 70’er-generationens børn så se frem til deres egen, tidssvarende udgave af ’Honey, I Shrunk the Kids’. Ifølge The Guardian arbejder komikeren bag filmen Rick Moranis nemlig på en 2’er under arbejdstitlen ’Shrunk’. Rick Moranis, der også haft bærende roller i ’Ghostbusters’ og ’Little Shop of Horrors and Spaceballs’, har ellers holdt en længere film-pause, efter hans kone i 1991 døde af brystkræft, hvor han siden primært har arbejdet med voice-overs.

Men nu er Moranis altså klar til selv at stå foran kameraet i et film-reboot, hvor Josh Gad ('Beauty and the Beast', 'Marshall') skal spille Wayne Szalinskis søn, der deler farens opfindergen. Filmen skal, ligesom i 1989, instrueres af Joe Johnston.

Se traileren fra den første film her: 

Se, hvad vi ellers skriver om: Film