PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

"Forventningspresset er til at overskue, for der skal ikke meget til for at være en bedre far, end min egen far har været"

Foto: PR

"Forventningspresset er til at overskue, for der skal ikke meget til for at være en bedre far, end min egen far har været"

Hvad ved vi om mænd? Vi har spurgt folketingsmedlem for Venstre Jan E. Jørgensen.

Jeg er mest mand, når jeg laver mandeting – og før feminister flår mig levende, så lad mig straks gøre det klart, at kvinder både kan blive tømrere og astronauter, men mon det er helt tilfældigt, at der er bilsider i Euroman, men ikke i Alt for damerne? Selvom byggebranchen ikke gik glip af nogen stor håndværker, da jeg blev optaget på jurastudiet, så kan jeg godt lide min boremaskine. Og jeg har netop investeret i en Tesla efter at have klaret mig som delebilist indtil nu. Så med 30 års forsinkelse går drengedrømmen i opfyldelse.

Den vigtigste oplevelse, jeg har haft med min far, var, da to politibetjente fortalte mig, at han var død. Når man som jeg er vokset op med en enlig mor og en totalt fraværende far, så fylder fraværet en del. Hvordan mon han er? Ligner vi hinanden? Har vi samme interesser? Hvilke af mine gener har jeg fra ham? Da jeg fik at vide, at han var væk, så var det på sin vis en lettelse, selvom jeg aldrig får svar på mine spørgsmål. Jeg er ikke bitter – for han har givet mig livet, og der er ingen, der siger, at mit liv var blevet bedre sammen med ham. Af samme grund er jeg vanvittigt stolt af mine to børn – og forventningspresset er til at overskue, for der skal ikke meget til for at være en bedre far, end min egen far har været. 

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her