B.O.C har siden starten af 2010’erne domineret hitlisterne med den ene nådesløse skudsalve af bangers efter den anden. Gruppens tre frontmænd Kesi, Gilli og Benny Jamz har i årenes løb udgivet et utal af singler i eget navn, men ofte med hinanden som features. I år blev deres succes og venskab så fejret med et fælles album under fælles navn. Men det stopper ikke her.

De har nemlig i samarbejde med BLS Hafnia udgivet en kollektion, som med sikkerhed nok skal få ungdommen til at fråde sig over muligheden for at iklæde sig et snert stjernestøv. Gilli står bag designet på en crewneck, mens Benny Jamz står bag et tracksuit, og Kesi står for kollektionens T-shirt og Collegejakke.

Det er et oplagt samarbejde af flere grunde. Manden bag BLS Hafnia, Besnik Miftari, og B.O.C-medlemmerne går nemlig langt tilbage, og de har været venner siden, før nogen af dem fik skejs ind på den kulturelle kapitalkonto. Desuden deler B.O.C og BLS Hafnia visioner:

”Det har aldrig bare handlet om at producere tøj, det har handlet om at skabe en livsstil. Den livsstil har B.O.C været med til at udbrede, og det fejrer vi med lanceringen af en tøjkollektion, der markerer vores fælles 10-års jubilæum,” udtaler Besnik Miftari.

Kollektionen kan opleves i musikvideoen til nummeret ’Perspektiv’. Hver af rapperne er svøbt i deres eget design, og musikvideoen og sangen centrerer sig netop om den livsstil, som Besnik Miftari siger, at de deler. ’Vinker dårlige vibes farvel’ som Gilli synger på ’Perspektiv’.

BOCHAFNIA, som kollektionen hedder, udkommer 3. september i udvalgte butikker landet over i et begrænset oplag. Så skynd dig ud og få fingrene i jubilæumskollektionen og klæd dig i den gode livsstil.

Se musikvideoen her.