Boss lancerer efterårskollektion i samarbejde med Porsche

Racerkøreren Mark Webber er ansigtet på den nye eksklusive PORSCHE X BOSS CAPSULE COLLECTION fra de to tyske ikoner

De to tyske ikoner Boss og Porsche er begge kendt for eksklusivt design, innovation, præcision og kvalitet. Og som en naturlig forlængelse af det spændende samarbejde, som de indgik sidste år, lancerer Boss nu en lækker tøjkollektion, som bringer alle kræfter fra de to brands sammen.

Det spændende udvalg af tøj og sko deler de samme karakteristiske detaljer, som man kender fra Porsches biler; slanke paneler, innovative konstruktioner og diskrete farver.

”HUGO BOSS og Porsche er synonymt med fremragende innovation og fuldendt kvalitet. Vi har med stor succes arbejdet med motorsport igennem årtier. Derfor er jeg særligt glad for, at vi nu kan tage vores samarbejde til et nyt niveau”, siger Mark Langer, CEO, HUGO BOSS AG, om det spændende samarbejde.

intext-casual.jpg

Designet understreger synergien

Højdepunkterne i PORSCHE X BOSS CAPSULE COLLECTION er blandt andet et signatur BOSS suit i en strømlinet pasform med sofistikerede detaljer, en læderjakke med skarpe linjer og en letvægtsjakke med flere tekniske features.

Kollektionen, som desuden består af både poloshirts, strik, en bomber jacket, bukser og jeans, understreger med sit visuelle udtryk og eksklusive kvalitet synergien mellem de to brands.

Ansigtet på den nye kampagne er den tidligere racerkører Mark Webber. Den 43-årige australier vandt ni Formel 1 Grand Prix, inden han fortsatte karrieren i FIA World Endurance Championships for Porsche.

Foto: Mark Webber | “Porsche og BOSS stræber efter perfektion i alt, hvad de foretager sig, og som sportsmand kan jeg virkelig identificere mig med den nye kollektion”, siger Mark Webber om det nye samarbejde.

Formel E

Mark Webber er dermed personificeringen af det samarbejde, som Hugo BOSS og Porsche indledte sidste år. De to tyske giganter har tidligere haft et tæt samarbejde i traditionel motorsport, men sidste år meddelte de to koncerner, at de nu ville indgå i et officielt samarbejde i den nye Formel E med el-racerbiler.

Formel E er en racerløbsserie for el-biler under FIA, der bl.a. også står for Formel 1.. Bag serien står prominente profiler som Richard Branson, Leonardo DiCaprio og den tidligere Formel 1 verdensmester Alain Prost.

Porsche deltager for første gang i den unikke E-serie med egen bil og mandskab til 2019/2020 Mesterskabet, der indledes i december 2019, hvor HUGO BOSS som officiel partner – ud over den nye efterårskollektion - vil klæde hele teamet på, samt være repræsenteret som team-sponsor.

”Formel E er et yderst attraktiv racerløb. Løbet tilbyder de perfekte forhold for strategisk at kunne udvikle vores biler mod en mere effektiv og bæredygtig fremtid. Vi ser frem til at blive en del af Formel E i 2019/2020 sæsonen, og i den sammenhæng er det anerkendte modehus HUGO BOSS en perfekt partner til at klæde vores team på”, siger Oliver Blume, CEO for Porsche AG.

LÆS MERE OM PORSCHE X BOSS CAPSULE COLLECTION HER 

The Casual Look: 

casual.jpg

the-casual-look.jpg

The Sporty Look: 

sporty.jpg

the-sporty-look.jpg

The Formal Look: 

formal.jpg

the-formal-look---done.jpg