Sandalsæsonen er over os, og du skal ikke høre noget for, hvis du finder dine Birkenstock, Teva eller Suicoke frem fra bunden af klædeskabet. De har gennem flere somre bevist, at de fungerer stilmæssigt, samtidig med at fødderne holdes ventileret. En svær kombination, man ikke må kimse ad.

Men tillad os alligevel at slå et slag for en ny type ‘sandal’, eller, det er måske så meget sagt, for der er vel i virkeligheden mere tale om sneakers. Vi kalder dem sneakersandaler, og undskyld for det, men det er i mangel af bedre, og så rammer det faktisk også essensen rimelig rent.

Fødderne bliver selvsagt ikke lige så luftede, som de gør i et par åbne sandaler, men til gengæld får man med et par sneakersandaler lidt den anden vej, nemlig komfort. De er de seneste år begyndt at dukke op i større stil, og hvis vi skal være ærlige, så er det en æstetik, der måske mere frastøder end omfavner i starten. Men giv det lidt tid, og du vil finde ud af, at du ikke kan overleve en sommer uden en SNEAKERSANDAL!

Herunder har vi udvalgt de otte bedste, du kan stikke fødderne i lige nu.

sko1.jpeg

Roa ’Sandal Taupe’ til 2.905 kr.

sko2.jpg

Nike ACG ’Watercat+’ til 1.005 kr.

sko3.jpeg

Our Legacy ’Strainer’ til 2.607 kr.

sko4.jpeg

New Balance ’M2002RMK’ til 770 kr. (på tilbud)   

sko5.jpeg

Keen ’Uneek’ til 1.000 kr.

sko6.jpg

Nike ’ISPA Universal’ til 670 kr.

sko7.jpeg

Bottega Veneta ’Puddle Rubber Sandals’ til 3.724 kr.

sko8.jpeg

Tabi ’Sandal Blue’ til 1.099 kr.