Hvis du har rejst i London, Paris, New York og ikke mindst Asien, har du helt sikkert stødt på en Uniqlo-butik. Måske har du også købt noget af tøjgigantens farverige hverdagstøj med hjem? Snart kan du nøjes med at tage til København.

Japanske Uniqlo kommer endelig til Danmark og åbner en butik til foråret 2019 på Strøget. Den vil brede sig over 1.400 kvadratmeter fordelt på tre etager i Louises Hus på adressen Vimmelskaftet 38.

“Vi er glade for at kunne offentliggøre vores næste vækstfase i Skandinavien med åbningen af vores første butik i Danmark til næste år på Strøget i København. Vi ser frem til at introducere Uniqlo-brandet til danske forbrugere, der sætter pris på godt design, funktionalitet og høj kvalitet,” udtaler Taku Morikawa, Chief Executive Office for Uniqlo Europa, i en pressemeddelelse.

Uniqlo sælger basistøj i samme kategori som H&M og Zara, men er kendt for at være langt mere farverig end konkurrenterne. Ejeren Tadashi Yanai skal ifølge Forbes være god for 123 milliarder kroner og er den næstrigeste i Japan.

Kæden har også ekspanderet kraftigt i Europa de sidste par år og har længe nærmet sig den danske grænse med butikker i Tyskland og Sverige.

Danmark bliver Uniqlos niende land i Europa.

Foto: PR

LÆS OGSÅ: Her er 9 fede hvide bukser til sommer

LÆS OGSÅ: Eventyret om Prins Nikolai: Skal han være Diors nye ansigt?

LÆS OGSÅ: Stor udsalgsguide: 26 gode køb