Moderedaktøren anbefaler: Demin holder stadig, holder altid
Foto: Frederik Lentz Andersen

Moderedaktøren anbefaler: Denim holder stadig, holder altid

Frederik Lentz Andersen har samlet mere end 300 par jeans sammen i årenes løb, men tænker naturligt mere i dag over ikke at overforbruge i så stor en grad. Køb lidt, men godt og langtidsholdbart, lyder hans råd. Her har Euromans moderedaktør udvalgt en stribe denimbud, du kan bære behageligt længe:

Mens udsalgets sølle rester bliver prøvet en sidste gang og sikkert ender efterladt i en krøllet bunke i det fjerneste hjørne af butikkernes prøverum, så gør de forretningsdrivende sig klar på at modtage de nye varer over de kommende måneder.

Så hvad gør du i mellemtiden, hvis købelysten og garderobeforøgelsesbegæret melder sig? Du går naturligvis på jagt efter det mest langtidsholdbare og stilmæssigt mest evigt aktuelle, du kan komme på, nemlig denim.

Jeg har været inkarneret denimfanatiker, siden jeg i 1997 arbejdede et år hos Levi’s i England. Det år vakte min interesse og efterfølgende min evige søgen efter blåt guld og den hellige denimgral.

Hver gang jeg taler om den hellige denimgral, bliver jeg mødt med et naturligt undrende blik og må forklare, at det er måden, jeg definerer det perfekte par jeans. Det par som udvikler sig homogent ved slid, vask og måden, det løbende tilpasser sig min krop.

Her 23 år og mere end 300 par jeans senere leder jeg stadig efter gralen.

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her