Tue: ”Vi faldt over en artikel i Euroman, hvor Christian Stadil fortalte om sine tatoveringer, og så kom vi til at snakke om det der med, at folk jo altid har nogle overdrevne tatoveringshistorier. Enten sådan: ’De symboliserer min morfar.’ Eller: ’Da jeg stoppede med stoffer, fik jeg lavet den her.’ Men det kan også være: ’Jeg var backpacker og pissestiv i Bali, og så tænkte jeg, at det bare var en stor delfin over lænden, som jeg ville blive gladest for.’ Det er et fedt sted at starte et interview, for det er noget, der kan åbne mennesker op. Det er noget, de selv er investerede i. Og så tænkte vi: Vi går all in. Så vi har sagt, at vi også skal have en tatovering, inden den her podcast er omme.”

Tony: ”Vi vil gerne gå helhjertet ind i det. Jeg har i hvert fald – især for nogle år siden – tænkt, at jeg skulle have en tatovering, og så har jeg gået og spekuleret på, hvad det så skulle være. Fordi jeg er ubeslutsom og måske også skidebange, er jeg blevet forkrampet og har gjort det til en for stor ting. Det blev sådan, at hvis jeg skulle have en tatovering, så skulle det være den helt store fortælling om mit liv. Når folk så spurgte til den, kunne jeg sige: ’Nu skal du høre,’ og de ville være sådan ’What!? Det var som om, jeg fik skudt hele Hemingways forfatterskab ind i hjernen på én gang med det, du sagde der.’ Men det er jo svært med tatoveringer. Vi vil prøve at finde ud af, hvad der er vigtigt nok til, at man siger: ’Det vil jeg godt have med mig resten af livet.’”

Tue: ”På den måde bliver det også jagten på den perfekte tatovering. Efter hver gæst evaluerer vi med hinanden og siger: ’Hvor står du nu?’, ’Hvad hælder du til, Tony?’, ’Er det det spindelvæv i ansigtet, du ligesom har besluttet dig for?’. Man lærer noget af gæsten i forhold til, hvad der kunne være en fed tatovering.”

Tony: ”Der er jo nogle klassikere. Man kunne gå maritimt, det er der mange, der gør, så kan man gå pin-up, eller sådan Suspekt-typerne, lidt hårde og seje ...”

Tue: ”... kranier og sådan noget ...”

Tony: ”… eller man kan gå tribal og få østens mystik, og så viser det sig, at der står en nummer 28 med ekstra bearnaise, eller hvad det nu er, eller man kan gå meget personligt i forhold til sine børn og sin kæreste. Udfordringen bliver at finde noget, som på en eller anden måde skiller sig ud og er ens eget, men det ved jeg jo godt er fucking umuligt, for der findes en milliard mennesker, der er tatoverede. Sandsynligheden er nok ikke så stor for, at man bliver den, hvor folk siger: ’Har I hørt om ham, han fandt jo på noget virkelig fedt?’”

Tue: ”Og kommer på forsiden af alle tatoveringsmagasiner.”

Tony: ”Jeg tror også, Tue er på, at han skal have en meget stor tatovering.”

Tue: ”Fuck off!”

Tony: ”Hvor jeg måske skal have en lidt mindre tatovering.”

Tue: ”Vi har måttet aftale, at vi ikke snakker om det på forhånd, for vi har så mange jokes og så mange ideer til, hvad den anden skal have lavet. Det må vi gemme til podcasten. Men det kribler. Lige så blank jeg er på, hvad jeg selv skal have, lige så mange ideer har jeg til, hvad Tony skal have lavet. Både for sjov, men også alvorlige ting, hvor jeg tænker, at det kunne blive rigtig fedt.”

Du kan høre første episode på iTunes.  Du kan også finde det på Spotify. Eller du kan høre det her nedenfor.

’Under nålen - med Tue og Tony’ udkommer hver 14. dag.