Næsten en halv million danskere tager på skiferie i de kommende måneder, og mange af dem skal have opdateret udstyret, inden de suser ned ad pisterne eller laver tricks i snowparken.

Prøv de nye støvler med varmeteknologi styret direkte fra din smartphone, eller få et par speciallavede såler, som giver fuld kraftoverførsel ned i skien.

Vi har fundet fire skibutikker, som har alt i udstyr til den fedeste skiferie.

Danmarks største udvalg af surf og ski
oneopensky_herning.jpgOne Open Sky blev stiftet i 1982 under navnet Nautic Surf og Ski. Siden er butikkerne vokset, sortimentet er udvidet og navnet er skiftet – og i dag er de Danmarks førende forhandler af skiudstyr og -beklædning.

Butikkerne, beliggende i Herning og på Østerbro i København, er blandt Danmarks største. De byder på et kæmpe udvalg inden for skiudstyr, ski, skistøvler, snowboard, vinterbeklædning og tilbehør som skihjelme, goggles, handsker, skiundertøj og meget mere.

Personalet hos One Open Sky er aktive skiløbere og snowboardere, der har mange års erfaring med de produkter og brands, de sælger i butikken. Kundeservice og kompetent vejledning er topprioritet – og kombineret med det store udvalg er du her i de bedste hænder, uanset om du er førstegangskøber eller erfaren skiekspert.

På onlineshoppen www.oneopensky.dk kan du nyde godt af det samme store udvalg, dag til dag levering, prisgaranti og en kundeservice der har givet dem 5 stjerner på Trustpilot.

Størst på viden, stærkest på gear og bedst på serviceskatepro_nyt.jpgHos SkatePro finder du Danmarks stærkeste udvalg af ski- og snowboardudstyr. Du får altid verdensklasse vejledning og service af SkatePros passionerede medarbejdere, der selv brænder for puddersne og perfekt præparerede piste. 

Du finder altid det nyeste indenfor udstyr og beklædning fra mere end 65 af de stærkeste brands, uanset om du shopper online eller i en af butikkerne i København eller Aarhus. 

Skatepro har et bredt udvalg af ski, snowboards, ski- og snowboard støvler, skistave, sikkerhedsudstyr samt alt den beklædning, som du behøver, når du skal afsted på ski eller snowboard. 

Så uanset om du er til off-piste eventyr i den dybe sne, race på pisterne eller tricks i snowparken, så finder du alt, hvad du har brug for hos SkatePro.

Danmarks største udvalg af skistøvlersnowfun_skistver_euroman.jpgSkistøvlerne er det VIGTIGSTE udstyr under skiferien og helt afgørende for, om du får en komfortabel ferie eller en uge med ømme fødder.

Opnå 100% komfort med et bootfit og speciallavede såler, som giver fuld kraftoverførsel ned i skien, så du simpelthen performer bedre! 

Snow Fun i Roskilde har Danmarks største udvalg af skistøvler og 30 års erfaring i støvletilpasning samt specialfremstillede såler. Prøv eksempelvis de nye støvler med varmeteknologi styret direkte fra din smartphone!

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Træk blot et nummer og nyd en kop kaffe i caféen, eller udforsk det 1200 kvm store showroom med udstyr til skituren.

Vi gør danskerne til bedre skiløbere
SteepDeep_butikken.jpgHvis du elsker at stå på ski og gerne vil blive bedre, så tag forbi Steep & Deep i Holte. De har mange års erfaring i at få danskerne til at stå bedre på ski med det helt rigtige udstyr. Steep & Deep finder de ski, der passer bedst til dit skiløb, og laver de perfekte skistøvler.

Steep & Deep tester hvert år sæsonens ski og har gjort det i 25 år.

Det vigtigste redskab i dit skiløb er dine skistøvler. Du kan trygt lægge dine fødder i deres hænder. Dine støvler tilpasses, så de passer perfekt til dig.

Steep & Deep har serviceret ski i over 20 år og har de bedste og mest moderne maskiner.

Ikke mindst har Steep & Deep æren af at stå for skiudlejningen på Amager Bakke.