Fodboldspillernes sexede koner

Fodboldspillernes sexede koner

De 10 mest sexede fodbold-kærester

Ikke alene har de ugeløn over en million kroner og muligheden for at spille bold dagen lang. De bedste fodboldspillere har også et utroligt held hos det modsatte køn. Se listen over de bedste scoringer her.


Til venstre:

Eva Gonzáles

Hun har været med i Miss Universe og er nu tv-vært i Spanien. Og så har hun været kæreste med Real Madrids tidligere førstemålmand Iker Casillas, som er gledet mere og mere ud i glemslen. Snart når vi et punkt, hvor denne scoring bliver husker mere end hans flotte redninger.


Listen fortsætter på de følgende sider...


Aida Yespica

Selv ikke Mesut Özil kunne med sit skarpe blik for spillet holde øje med denne skønhed. Angiveligt skifter hun spillere ud i højere tempo end den hurtigste sprinter. Hun har blandt andet datet Matteo Ferrari, Adrian Mutu og altså også den tyske stjerne Mesut Ozil. På det seneste har hun dog droppet fodboldspillerne og kastet sig over rige forretningsmænd (hvem kan bebrejde hende?).

Alena Šeredová

Det er tydeligt, at især italienske spillere har lidt bedre smag end fx deres engelske kolleger. Her er et godt eksempel fra den italienske målmand Gianluigi Buffon, der har været heldig at få fat på Alena Šeredová. Haps.Melissa Satta

Denne chilenske skønhed er tidligere model og nu kæreste med fodboldspilleren Kevin-Prince Boateng. Ud over en karriere i italiensk fjernsyn har hun også optrådt i et verdens fornemmeste tidsskrifter for bikinimode, ’Sports Illustrated’.
Imogen Thomas

Der er kvinder, som ser det som deres specielle mission at holde moralen oppe på verdens fodboldbaner. En af dem er Imogen Thomas, der ved siden af modelkarrieren og en medvirken i Big Brother har scoret blandt andre Matthew Collins fra Swansea, Nery Castillo fra Aris FC og Tottenhams Jermain Defoe. Godt gået.
Abigail Clancy

Hvis man er i tvivl om, at penge og berømmelse virker attraktivt på (visse personer af) det modsatte køn, skal man se grundigt på billedet af Abigail Clancy og så se hendes mand Peter Crouch. Fyren går under øgenavnet storken. Man må håbe, børnene arve hendes udseende - og hans hovedspil.

Elisabetta Canalis

Det kan godt være, at Ronaldos scoringer fylder meget på listen, men den tidligere topangriber Christian Vieri har præcis samme umættelig appetit på kvindelige modeller af den fineste slags. De to burde udveksle erfaringer og bøger med telefonnumre (hvis de ikke allerede har gjort det).Letizia Filippi

Den italienske tv-vært er en af Cristano Ronaldos utallige scoringer. Men før den portugisiske smørdreng har hun også været kæreste i to år med den store italienske skistjerne Alberto Tomba. 

Gemma Atkinson

Endnu en, der har været sammen med JBS-drengen Ronaldo. Han har efterhånden så mange damer på samvittigheden, at vi snart laver hans personlige liste. Måske sidder han med et specielt katalog (Wags'R'Us) og vælger ud? Ud over Ronaldo har Gemma også datet Marcus Bent.
Missé Beqiri

Danske fodboldspillere er ofte underligt beskedne, når de kommer til valg af hustru. Men det er vist ikke tilfældet for den nye generation af spillere, som tillader sig selv at give den lidt mere gas. Se blot Anders Lindegaards hustru Missé Beqiri, som også har været i Euroman.

Se, hvad vi ellers skriver om: Artikler