Den 29. september danner Parken kulissen for en VM-optakt af de helt særlige. Fodboldens svar på de britiske kronjuveler i form af det legendariske og officielle VM-trofæ lægger nemlig vejen Danmark i forbindelse med et storstilet arrangement.

Foruden at kunne lade sig fotografere med trofæet, bliver der mulighed for at hilse på folk som Michael Laudrup, Sepp Piontek og John ’Faxe’ Jensen. Sidstnævnte vil også signere eksemplarer af nyligt udgivede bog.

Desuden vil diverse historiske, danske fodboldremedier være til skue såsom Pionteks rød-hvide Danish Dynamite-træningstrøje fra VM i Mexico i 1986, ’Faxes’ guldovertrukne støvler fra EM-finalen i 1992 (… ja, dem han ramte den lige i røven med…) samt Michael Laudrups spillertrøje fra kvartfinalen mod Brasilien i VM 1998.

Der vil også være fint besøg udefra, når en tidligere verdensmester gør sin entré sammen med VM-trofæet.

Det er ingen ringere end den tidligere franske forsvarsspiller Franck Lebeouf, som lægger vejen forbi. I løbet af sine 50 landskampe, var han både en del af det franske landshold, der vandt VM i 1998 og EM i 2000. I klubregi huskes han nok bedst fra tiden i Chelsea, som han spillede knap 150 kampe for.

Begivenheden løber af stablen i Parken torsdag den 29. september fra kl. 11 – 22 og koster ingenting. Det kræver blot, at man booker den gratis billet her, hvor der i forbindelse med bookingen er mulighed for at donere et valgfrit beløb til Røde Kors.