Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Lars Løkke Rasmussen: "Heldigvis havde jeg en PET-fyr med, som selv er et bjerg af en cykelrytter. Jeg har aldrig kørt så hurtigt i mit liv"

Foto: PR Lars Løkke Rasmussen: "Heldigvis havde jeg en PET-fyr med, som selv er et bjerg af en cykelrytter. Jeg har aldrig kørt så hurtigt i mit liv"

Lars Løkke Rasmussen: "Heldigvis havde jeg en PET-fyr med, som selv er et bjerg af en cykelrytter. Jeg har aldrig kørt så hurtigt i mit liv"

Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen fortæller om sin bedste cykeltur.

Jeg har efterhånden haft mange ture, selvom jeg er motionscyklist – eller lad os kalde det hyggecyklist. Men den fedeste oplevelse, jeg har haft på en racercykel, var i forbindelse med, at Giro d’Italia skulle starte i Danmark, nærmere bestemt Herning, i 2012.

Som led i den store optakt blev der afholdt et velgørenhedsløb, hvor man skulle cykle den første etape af 2011-udgaven af Giroen. Det var en 19 kilometer lang holdtidskørsel, der startede lidt uden for Torino, hvor mange firmaer skulle køre mod hinanden. Tom Lund, daværende formand for Danmarks Cykel Union, inviterede mig med, og jeg blev forsikret om, at man ikke skulle køre stærkt, men at det mest af alt var for hyggens skyld.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her